Czy da się jakoś przefiltrować rekomendacje itp według np. kraju? Bo ciągle wyskakują mi jakieś chińskie bajki, podobno 75% w moim guście, a nigdy takich nie oglądałam -,-
Od jakiegoś czasu usiłuję nanieść poprawki w obsadach seriali "Przyjaciele" i "CSI: LV", jednak za każdym razem, gdy już zaznaczę osoby, które chcę poprawić i klikam 'zgłoś' wyskakuje komunikat 'Serwis chwilowo niedostępny'. Nie jest on niedostępny chwilowo, bo trwa to już dość długo. Kiedy nanosiłem poprawki przy...
Dlaczego tak jest, drogi filmwebie, przecież to jeden z najlepszych kanałów w telewizorni. Jakbyście podlinkowali, to chyba generalnie nikt się nie powinien obrazić.
Czy byłoby technicznie możliwe wprowadzenie głosowania użytkowników na plakaty? Plakat który miałby największą przewagę plusów nad minusami, wyświetlałby się jako plakat główny. Taki system sprawdza się na innym portalu filmowym, gdzie plakaty główne zazwyczaj są ładne. A na filmwebie różnie bywa, czasem są fajne, a...
więcejKilka dni temu obejrzałam film i oceniłam film. Ocena i komentarz są widoczne na stronie filmu, ale sam film nie wyświetla mi się w zakładce "ostatnio obejrzane". Próbowałam odświeżać, usuwać ocenę i znów dodawać, i nic. Od tego czasu obejrzałam i oceniłam kilka filmów i wszystkie są w zakładne "ostatnio obejrzane" na...
więcej
1. Jakim rodzajem znaku interpunkcyjnego oddzielamy tytuły? Przecinek, średnik?
2. W przypadku tagu "serial tv" wymieniamy tytuły odcinków czy podajemy wyłącznie tytuł serialu? I w jakiej formie to robimy. W sumie obie opcje nie mają sensu, bo co komu po tytule serialu, gdy źródłem jest konkretny odcinek, i podobnie...
witam, ostatnio pozwolilem sobie zauwazyc trolla, np. dzis zalozylem temat w forum inne "BAAAAAAAAAAARDZOOO STRASZNA LITERATURA' a on zamiast polecic jakiejs ksiazki, nawija idiotyczne posty,np typu: "Jak chcesz się gościu bać to zapraszam na Prage, haha XD." pozniej byl rowniez post: "Idź sobie poczytaj plan miasta,...
więcej
Podoba mi się, że na filmwebie można kliknąć w aktora i otrzymać listę wszystkich filmów, w których grał, a także listę osób, z którymi pracuje najczęściej. Wiadomo, że są niektórzy aktorzy czy reżyserzy, którzy lubią ze sobą grać i często razem pracują nad kolejnymi filmami.
Zastanawiam się, czy jest taka...