Wiem, że niektóre przeglądanie niektórych kontrybucji trwa latami, a jak z recenzjami? Wie ktoś, ile można oczekiwać?
Zacznę od tego, że czasem przed napisaniem postu zdarza mi się zapomnieć o wyłączeniu Adblocka i Ghostery, blokowania Analytics, Gemiusa, OpenX, bbcośtam, social-wtyczek i innych "szpiegów", drastycznie spowalniających wczytywanie strony. Efekt tego jest taki, że wpis się nie pojawia, a zamiast niego otrzymuję...
Witam. Mam pewien problem z połączeniem konta z Facebook'iem. Kiedyś połączyłem niechcący konto FW z FB i dodało mi automatycznie znajomych z Fejsa. Szybko ich usunąłem z konta i rozłączyłem FB. Teraz gdy chcę połączyć konto z Facebookiem i szukam znajomych wyskakuje komunikat, że znalazło kilkudziesięciu moich...
Powrócił problem z tytułami zawierającymi znaki diakrytyczne, przy dodawaniu kontrybucji "wytypuje błąd".
Dodałem recenzję do Terminator Genisys :-) Czeka na zatwierdzenie i nie mogę się doczekac aż się pojawi ;-)
Ktoś mi wytłumaczy co się stało na ostatnich 6 stronach poniższego tematu, bo chyba nie zrozumiałem przekazu.
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Porządki+w+Hobbiforum+czyli+zrozpa czeni+forumowicze+proszą+o+pomoc+w+zablokowaniu+użytkownika+kamilaxxx09,2584134
"Porządki w Hobbiforum czyli zrozpaczeni...
Jestem fanką kina indyjskiego, które jest jak wiadomo największą fabryką filmów na
świecie dlatego też boli mnie fakt, że do wyboru przy filmach indyjskich mam tylko język
hindi, a przecież w Indiach (jak i w bazie filmwebu) jest tyle innych kinematografii! Dlatego
też serce mnie (i wielu innych użytkowników...