Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wczoraj chciałem edytować swój temat na blogu, po edycji treść zniknęła. A że chodziło o ponad 100 linków do FW, nie chciało mi się jej odtwarzać (na szczęście mam ją na dysku) i temat usunąłem. Sądziłem, że to moja wina: przez nieuwagę skasowałem całą treść. Dziś postanowiłem temat odtworzyć. Przekopiowałem temat z...

więcej

Od dziś możecie korzystać z mobilnej wersji Filmwebu, dostosowanej do obsługi za pomocą smartfonów. Więcej informacji na ten temat znajdziecie na naszym blogu: http://www.filmweb.pl/user/filmweb/blog/568407-Mobilna+wersja+Filmwebu

Jak to jest z dodawaniem ról? Czy jeżeli dodaje aktora do jakiegoś filmu to
muszę również wpisać jaką rolę w nim zagra? Czy będzie to uzupełnione
później? Bo bardzo często dzieje się tak, że wiadomo już kto w filmie
zagra, ale nie wiadomo w jakiej roli...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, mam pewien problem i nie wiem gdzie to zgłosić/jak naprawić. Od pewnego czasu (5/6 dni) na profilu widać, że mam nowe powiadomienia. Niestety z nieznanych mi powodów nie mogę ich odczytać. Próbowałem się wylogować i zalogować ponownie, zalogować na innych przeglądarkach-bez rezultatu. Jeśli wiecie co zrobić/komu...

więcej

Nie mogę otworzyć żadnego programu/zwiastuna w IE 11 :/ Piszę otworzyć, a nie odtworzyć - bo zamiast filmiku ukazuje się nieaktywne czarne pole. Na Chrome wszystko działa bez problemów. Ma ktoś pomysł co to może być?

j.w

"Niestety Twoja wypowiedź zawiera zewnętrzny link. Usuń go, aby opublikować wypowiedź. Dowiedz się więcej o zasadach publikacji postów w FAQ."

Komentarz nie zawiera linku.

Czemu przy kontrybucjach do gier nie ma opcji dodania gatunku?

Coś jest nie tak od strony programistycznej z serialami do obejrzenia. Odcinek wyświetla się w "Nadchodzące premiery odcinków", a po dniu premiery nie pojawia się obok w "masz do obejrzenia". Nie ze wszystkimi serialami tak jest i czasami jak cierpliwie zaznaczać i odznaczać na stronie serialu " Na pewno obejrzę" to...

więcej