Dostałem zaproszenie do znajomych... 3 raz od tej samej osoby...
Chciałem grzecznie odpowiedzieć, że nie jestem zainteresowany:
- na liscie "zaproszenia otrzymane" jest tylko "Ignoruj" i "Akceptuj" - no jakos nie przyszlo nikomu do glowy, żeby dać tam linka do napisania wiadomości - pewnie za trudne do...
w opcji szukania w rankingu osób kina. Żałosne. Chciałbym zobaczyć bazę tylko polskich aktorów, i co, nie ma? Lipa...
Ktoś mi wyjaśni jakim cudem nagle zniknęły mi wszystkie komentarze pod newsami i akurat moją recenzją? Chciałbym poczytać co mi ludzie zarzucają lub za co chwalą i nie mogę. Nie mówiąc już o nie pojawianiu się kontrybucji nawet teoretycznie wpisanych do bazy.
będzie film "Skazani na siebie",który miałem zaznaczony,że chcę go obejrzeć?
Odpowiedź jest prosta:osoba odpowiedzialna za program tv jest kompletnym amatorem i partaczem !
Aby wyswietlały się TYLKO ocenione filmy wsród znajomych ? A nie wielkie obrazy ról i gier razem z nimi?
Klikam kółko z krzyżykiem na stronie jakiegokolwiek filmu i nic. Aż dziwne, że tutaj zadziałało. Sytuacja utrzymuje się od... miesiąca?
Jeszcze wczoraj wszystko działało dziś gdy próbowałam się zalogować pokazywał się komunikat o błędzie. W końcu się zalogowałam ale cały czas pokazuje się jakiś null a w moim koncie nie ma obrazka np.
http://www.filmweb.pl/#unkown-link--null--
Co mogło się stać? Zalogowałam się na stare konto i wszystko było w...