jak w tym nowym filmwebie (do dupy!) ocenić aktora? można ocenić grę aktorską przy każdej produkcji ale nie wiem jak dać ocenę za całokształt. W miejscu gdzie dało się to kiedyś zrobić jest tylko średnia ocena ale jak ocenić? :D
Jak długo jeszcze mamy czekać, aż naprawicie to co popsuliście bezużyteczną dla nas funkcją? Problem znikających postów ciągnie się już od 2 tygodni! To głównie forum przyciąga na ten portal użytkowników a teraz nie da się z niego normalnie korzystać. Co chwila ginie jakiś post. Syf jaki z tego powstaje jest gorszy niż...
więcejCzy ktoś mi może powiedzieć, po co filmweb w ogóle tworzy regulaminy konkursów, skoro ich nie przestrzega? Konkurs Zbuntowana miał być rozstrzygnięty w ciągu 7 dni od dnia zakończenia, a tymczasem minął ponad miesiąc, a filmweb milczy. Ani wyników, ani jakiejś informacji, ani odpowiedzi na maile. Robicie sobie jaja z...
więcejZ 2-3 tygodnie wcześniej napisałem post z apelem, kto pamięta ten pamięta, a od kilku dni wydaje się, że to o czym napisałem, to działa - oceny filmów widzę już za pierwszą próbą oceny; liczba obok powiadomień znika jak w nie nacisnę i zobaczę; komentarze osób widzę od razu, swoje posty również, nic nie znika; oceny...
więcej
Tak się zastanawiam czemu po tylu zmianach w portalu nikt nie zmienił idiotycznego moim zdaniem sposobu odznaczania obserwowania przez wchodzenie w dane użytkownika i wyszukiwanie danego tematu na po prostu kliknięcia ponownie na "oczko" czy obecną "lornetkę".
Obecnie wygląda tak, że aby zapalić światło przełączasz...
Od miesiaca nie dzialalo wcale (moze i lepiej) - od kilku dni znowu sa... ale tak samo dziwni jak kiedys...
Jezeli ktos ogladal 10% filmow, ktore ja ocenilem, i wsrod tych 10% polowa jest pi*drzwi zgodna - to to ma go czynic gustopodobnym?... No nie wiem...
Na przyklad jesli ja mam 100 filmow, a on 2 - i traf chce,...
Czy wam też nie działają rekomendacje? Na moim profilu sugerowane są pozycje, mające kilkanaście głosów.
Oczywiście wiem, że powtarzam pretensje lepiej już tu wyrażone - iż poprawki portalu przyniosły więcej szkody niż pożytku, ale chyba trzeba krzyczeć, by być usłyszanym. Rewolucje zawsze kończą się źle - o czym historycznie niedouczeni twórcy portalu nic chyba nie wiedzą - i francuska i sowiecka skończyła się rzezią. Co...
więcej