Szlag mnie już trafia jak muszę 20 razy dodawać i usuwać ocenę, aż w końcu pokaże mi się w profilu, jest tak od dłuższego czasu. Pół godziny temu oceniłem film, na stronie z filmem jest moja ocena, a w profilu jej brak. Z Filmwebu robi się syf :)
Od kilku dni mam problem z ocenianiem filmów. Podczas ładowania strony z danym filmem wyświetla mi się komunikat: java.lang.numberformatexception for input string ""
O co w tym chodzi? Czy idzie coś na to poradzić? Proszę o pomoc
nie mogę dodać obsady,zobaczyć elementy, które mogę współtworzyć! i co jest w kolejce materiałów ponieważ pokazuje błąd portalu w jednym z seriali.ktoś ma podobny problem ??
Od czego zależy, kiedy zaakceptowana kontrybucja zostanie zapisana do bazy? Dopóki kontra wisi w próżni, zablokowane jest dodawanie poprawek do elementów, które się w niej znajdują. Konkretnie chodzi tu o błędne kasowanie odcinków, które ktoś sobie usunął, zostało to zaakceptowane chociaż nie powinno a ktoś inny czeka,...
więcejMam pytanie do osób, które dodają materiały, moglibyście podać strony z których uzupełniacie obsady z filmów azjatyckich ?
Adresuję ten tekst do wszystkich nowych dodających, bądź tych dłużej, którzy również nie wiedzą o możliwości szybkiej poprawki odrzuconej kontrybucji.
Jeśli zostanie wam odrzucony jakiś materiał a weryfikator dał wam wskazówki co należy poprawić, żeby przy ponownym jej wysłaniu została poprawiona, to proszę was (nie...