Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szlag mnie już trafia jak muszę 20 razy dodawać i usuwać ocenę, aż w końcu pokaże mi się w profilu, jest tak od dłuższego czasu. Pół godziny temu oceniłem film, na stronie z filmem jest moja ocena, a w profilu jej brak. Z Filmwebu robi się syf :)

Rany ludzie tutaj nawet dodawania się nie uczyli...

Od kilku dni mam problem z ocenianiem filmów. Podczas ładowania strony z danym filmem wyświetla mi się komunikat: java.lang.numberformatexception for input string ""

O co w tym chodzi? Czy idzie coś na to poradzić? Proszę o pomoc

nie mogę dodać obsady,zobaczyć elementy, które mogę współtworzyć! i co jest w kolejce materiałów ponieważ pokazuje błąd portalu w jednym z seriali.ktoś ma podobny problem ??

Od czego zależy, kiedy zaakceptowana kontrybucja zostanie zapisana do bazy? Dopóki kontra wisi w próżni, zablokowane jest dodawanie poprawek do elementów, które się w niej znajdują. Konkretnie chodzi tu o błędne kasowanie odcinków, które ktoś sobie usunął, zostało to zaakceptowane chociaż nie powinno a ktoś inny czeka,...

więcej

czy powiadomienie w kolko mam to pokazywane ze to powiadomienie czy wiadomosc jest?

Mam pytanie do osób, które dodają materiały, moglibyście podać strony z których uzupełniacie obsady z filmów azjatyckich ?

Adresuję ten tekst do wszystkich nowych dodających, bądź tych dłużej, którzy również nie wiedzą o możliwości szybkiej poprawki odrzuconej kontrybucji.

Jeśli zostanie wam odrzucony jakiś materiał a weryfikator dał wam wskazówki co należy poprawić, żeby przy ponownym jej wysłaniu została poprawiona, to proszę was (nie...

więcej

Qrwa, no sorry, ale czytam opinie ocen znajomych. Patrzę ktoś ma komentarze pod opinią, a co ja mogę zrobić? "Lubię to". Coraz bardziej tracę wiarę w ten portal.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem