Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ktoś jeszcze nie może dodawać ani przeglądać plakatów?

Mam pytanie.Filmweb mnie wylogował.Po zalogowaniu nie mogę lajkować ocen znajomych.To się zmieni z czasem,czy trzeba coś zrobić ?

ale irytuje mnie, że oceniam film i nie pojawia się on na liście, a pod odświeżeniu jego strony ocena się nie pokazuje.

Gdzie mogę znalezc srednia ocen filmów np z udzialem Roberta De Niro ktore ocenilem?

czy tylko ja mam problemy z serwisem?? nie widzę swoich postów, czy komentarzy także wiadomości od innych, co sie dzieje ?? Dodaje coś a potem posty znikjają, albo ostatnio miałam taki problem,że cały czas wyświetlały mi się nowe powiadomienia a nic nowego nie miałam;/

2 dni temu dodałem nowy tytuł, który wczoraj był zatwierdzony, lecz ok godz 20 jeszcze nie był wpisany do bazy. Dziś chcę dodać pozostałe dane i co? "treści", "gatunek" i "kraj" już są dodane przez jakiegoś łebka, który w tej chwili, zapewne przez takie właśnie praktyki jest obecnie na 15 mscu wśród dodających!
Dodam,...

więcej

Cały czas znikają posty, nie widzę swoich komentarzy i teraz nie mogę zobaczyć odp innych uzytkowników! zróbcie coś z tym !!
czy tylko ja tak mam ??
Od kilkunastu minut wyświetla mi się że ktos odp na mój temat, post a nie mogę go zobaczyc jak klikam to nic nie ma a jak wchodzę na główna to jest 1 odp, ale nie moge...

więcej

Znacie może jakiś dobry portal książkowy podobny dzialaniem do Filmwebu? Moze Filmweb niech stworzy bazę książek na podstawie których stworzono filmy? ;)

co jest? napisałam już 3 komentarze w jednym temacie i ani jednego z moich postów nie widać! posty już od kilku dni często znikają bądź w ogóle się nie pojawiają. A sam problem często występuje. Może byście jakoś nad tym zapanowali?

Zawsze korzystałem z serwisu łącząc konto z fb . Dzisiaj przy próbie połączenie wyskakuje mi komunikat :
Konfiguracja aplikacji nie zezwala na wykorzystanie podanego adresu URL.: Co najmniej jeden z podanych adresów URL jest niedozwolony przez ustawienia aplikacji. Adres musi pasować do adresu URL witryny lub strony...

więcej