mam problem z umieszczeniem komentarz pod recenzją , wpisuję traści , klikam dodaj komentarz , okienko podświetla się i tyle komentarz nie pojawia się na stronie , czy mam coś nie tak w ustawieniach , bardzo proszę o podpowiedź może ktoś ma lub miał podobnie pozdrawiam forumowiczów i dzięki z góry za pomoc
Hej, mam problem od kilku dni z dodaniem komentarza do recenzji, a mój profil istnieje od 2009 roku. Czemu mam tę blokadę, filtr? Niechaj ktoś mi wyjaśni. Heh
...jakby ta opcja przestała szwankować, to byłoby super.
Oceny nie zapisują się, albo po prostu magicznie znikają. W chwili obecnej nie wyświetlają się daty emisji kolejnych odcinków (tych które były wyemitowane).
Przeglądarka Chrome.
Jak ktoś taki jak ja, ogląda 8 seriali na raz, to opcja nie znikających ocen...
Fajnie by było aby obok kinowych czasów znalazły się też czasy ewentualnych wersji rozszerzonych. Myślę, że to ciekawa, dodatkowa informacja dla fanów kina. Nie każdy przecież wie, że Lśnienie i Blues brothers można obejrzeć w różnych czasowo wersjach.
Po ostatnim 'ikonkowym' apdejcie filmwebu, dodano nowy feature.
Otóż (przynajmniej u mnie, na chromie) gdy piszę notkę do swojej oceny filmu, to przed zapisaniem jej, często przełączam kartę, np. by skopiować trudniejsze nazwisko, upewnić się z datą produkcji, czy po prostu coś tam zrobić innego.
Po powrocie do...
Oglądałem kiedyś film w którym było auto które pożerało ludzi i mogło się zmieniać w inne auta. Akcja dzieje się na jakimś parkingu wielopoziomowym i jest tam warsztat czy coś. Ludzie wkurzyli to coś co niby było żywe i to ich chciało zabić. Oni to na końcu zabili. Pomóżcie bo nie pamiętam tytułu. Z góry dzięki
Po dzisiejszych minimalnych zmianach estetycznych, zauważyłem u siebie problem z prawidłowym funkcjonowaniem opcji dodawania własnej notki do wystawionej oceny. Otóż nie mogę wykorzystać pełnych 160 znaków, gdyż przy pisaniu ostatniego wiersza zacina się skrypt i przeglądarka przestaje odpowiadać. Dzieje się tak...
Nie wiem czy to wina wprowadzanych zmian, ale krawędzie liter loga, ramka dookoła avatara i same nowe ikony (których brzydotę opisano w innym wątku) są "postrzępione".
A tak to ładna czcionka.
Gorąca prośba, jak już muszą być te reklamy, to niech będą po bokach strony, a nie u góry, zajmując pół ekranu :/
PS Ale...