Nie będę ukrywał - odkąd mam kablówkę z nagrywarką, jest to chyba najbardziej przydatna funkcja asystenta.
Niestety, jest pewien mankament.
Nie jestem człowiekiem, który siedzi non-stop w internecie, i są dni, gdy się po prostu zapomnę zalogować, lub nie mam na to zwyczajnie czasu.
Asystent niestety pokazuje...
Czy tylko ja mam problem z tą ikonką (kapelusz/Chaplin czy co to tam jest) Mojego asystenta? Chodzi o to, że jak na pasku widzę, że są np. 3 nowe powiadomienia i klikam na ikonkę to rozwija mi się niby pasek, ale wiadomości nie widać. Czasem jak mam szczęście to pokaże mi może jedną wiadomość, ale z reguły nie widać...
więcej
Witam (przepraszam jeśli coś dubluję, zazwyczaj w ten dział nie zaglądam)...
Od chyba przedwczoraj coś jest nie tak z oznaczeniami filmów jako "widziałem", tj w połowie obejrzanych znikły oznaczenia i oceny.
Kogoś jeszcze dotyczy problem?
Rekomendacje pokazują na topie filmy z mniej niż 20 ocenami, pomimo ustawienia suwaka popularności na poziom neutralny. Czy FW zamierza coś z tym zrobić?
Okazalo sie, ze to nie jestem dziwny tylko opis ustawien portal jest coskolwiek malo precyzyjny...
W ustawieniach - prywatnosci mamy opcje "pokazuj moje glosy" z opcjami do wyboru:
- wszystkim
- wszystkim uzytkownikom portalu
- tylko znajomym I gustopodobnym
- nikomu
Wydawalo mi sie, ze opis tych opcji jest w...