Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie będę ukrywał - odkąd mam kablówkę z nagrywarką, jest to chyba najbardziej przydatna funkcja asystenta.

Niestety, jest pewien mankament.

Nie jestem człowiekiem, który siedzi non-stop w internecie, i są dni, gdy się po prostu zapomnę zalogować, lub nie mam na to zwyczajnie czasu.

Asystent niestety pokazuje...

więcej

Gdy chcę dodać komentarz przycisk zapisz podświetla się na szaro i nic się nie dzeje

Czy tylko ja mam problem z tą ikonką (kapelusz/Chaplin czy co to tam jest) Mojego asystenta? Chodzi o to, że jak na pasku widzę, że są np. 3 nowe powiadomienia i klikam na ikonkę to rozwija mi się niby pasek, ale wiadomości nie widać. Czasem jak mam szczęście to pokaże mi może jedną wiadomość, ale z reguły nie widać...

więcej

np 6,5 itp?

Witam (przepraszam jeśli coś dubluję, zazwyczaj w ten dział nie zaglądam)...
Od chyba przedwczoraj coś jest nie tak z oznaczeniami filmów jako "widziałem", tj w połowie obejrzanych znikły oznaczenia i oceny.
Kogoś jeszcze dotyczy problem?

ale jak wchodzę już na swój profil to tylko 2785 filmów? Ktoś wie od czego to zależy?

Rekomendacje pokazują na topie filmy z mniej niż 20 ocenami, pomimo ustawienia suwaka popularności na poziom neutralny. Czy FW zamierza coś z tym zrobić?

Okazalo sie, ze to nie jestem dziwny tylko opis ustawien portal jest coskolwiek malo precyzyjny...

W ustawieniach - prywatnosci mamy opcje "pokazuj moje glosy" z opcjami do wyboru:
- wszystkim
- wszystkim uzytkownikom portalu
- tylko znajomym I gustopodobnym
- nikomu

Wydawalo mi sie, ze opis tych opcji jest w...

więcej

...nie zapisują się, ctrl f5 nie pomaga.
Przeglądarka Chrome.

Faaajne są te nowe ikonki.

pewnie taka propozycja juz byla skladana nie raz.
Ale byłaby przydatna, wielu tu takich co tylko trollują, obrażają, i robią nie potrzebne spamy.