Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie wiem czy ktoś już ten temat poruszał, w każdym bądź razie nie znalazłem... ale zauważyłem, że nie mogę ocenić kompozytora muzyki filmowej w przypadku gdy nie widziałem filmu. Uwielbiam niektórych kompozytorów muzyki filmowej i ich twórczość poznaję i cenię niekiedy bez oglądania filmu.
W danym wypadku nie chcę...

Próbuję się dostać na profil Tatum O'Neal, i zawiesza mi się cała strona! Na telefonie i na komputerze! No co się dzieje?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jak w temacie.

Często sobie wybieram baza filmów, odznaczam sobie pozycje oglądane i tam jest taka dziwna sprawa, film ma inną liczbę głosów w bazie a inną jak już się do niego wejdzie, przykładowo pierwsza Zielona mila, w bazie widnieje ponad 669 tysięcy a jak już sobie do niej wejde to jest ponad 698, dlaczego to jest tak dziwnie...

więcej

Teraz jest tylko info ile lat temu obejrzeli dany film...

Zauwazylem, ze bardzo malo ludzi pozwala ogladac swoje oceny... jak rozumiem wiekszosc ma ustawiona opcje 'pokazuj znajomym'/'nikomu'...

O ile rozumiem takie podejscie odnosnie danych osobowych - to ukrywanie swoich ocen juz nie bardzo...

Czy to ja jestem dziwny, czy po prostu czegos nie lapie?

Ktoś jeszcze ma ten problem? Klikam ''zapisz'', ale komentarz nie zostaje dodany.

Nie widzę procentu podobieństwa moich znajomych. Wszyscy mają znak zapytania. O co chodzi?

Nie mogę dodawać postów pod wiadomościami o filmach, piszę coś ładuję się chwilę i nic się nie dzieje, nie dodaje wiadomości...