Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

pytam z ciekawosci bo to dosc dziwne, za pewne potem wliczy te posty ale jesli nie to chyba mamy buga. co raczej dobre nie jest.

Dzisiaj zauważyłem, że można zobaczyć u innych osób materiały oczekujące na akceptację, odrzucone oraz już zaakceptowane do bazy.
Oczywiście statystyki są również dostępne.

Sprawa ta nie tyczy się weryfikatorów.

Jeszcze kilka dni temu była ta opcja zablokowana. Mam nadzieję, że zostanie to poprawione.

Witam.
Od kilku dni mam pewien problem z filmwebem... otóż cały czas wyświetla mi w pasku, że mam 1 nową wiadomość, gdy klikam i przekierowuje mnie to przed oczyma ukazuje się ten oto komunikat "Nie masz żadnych wiadomości"... czyściłam przeglądarkę CClean.erem, jednak nic to nie dało.
Jest ktoś kto mógłby doradzić...

więcej

Znajomi

użytkownik usunięty

Z listy zniknął mi jeden znajomy. Co prawda przy notach wspólnie ocenionych filmów jest jego avatar i pokazuje mi prawidłową liczbę znajomych, jednak na stronie profilu brakuje tej osoby oraz liczba znajomych jest pomniejszona o jedną. teraz jakbym chciał usunąć profil użytkownika z listy znajomych jest to niemożliwe.

Jeżeli ktoś niedawno też go osiągnął niech się pochwali :).

Czy może ją ktoś naprawić? Teraz nie zwraca żadnych wyników. Dodam, że w filmach wyświetlają się wyniki, a jak chcę coś wyszukać na forum serialu, to już nie.

Z czego te punkty, jakim cudem tyle jest ? WUT? .

Temat przerabiany zapewne milion razy ale nie umiem w google znaleźć rozwiązania. Nie działa mi gustomierz, nie wyświetla znajomych, chociaż mam połączone konto z facebookiem, ktoś coś doradzi ? Dzieki z góry ! :)

... ale coz jak ma sie imie i nazwisko wpisane to pod newsami nam nie pokazuje nicku tylko imie i nazwisko. Przez to większość ukrywa imię i nazwisko, nie podając go. Pewnie jakoś te systemy są ze sobą powiązane. No nie ważne.