Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Głównie rozchodzi mi się o ostatnie lata ale nie tylko.

Maszyna - W stronę słońca ( Podobne ? ) - Źródło - Moon

Misja na Marsa oraz Event Horizon -- Podobne ?

Atlas chmur - Dystrykt 9 - Prometeusz - Księga ocalenia

Mr. Nobody - Melancholia - Odwróceni zakochani - Nie opuszczaj mnie

Sygnał - ( Podobne...

więcej

Nie chce tracić obejrzanych filmów a chce usunąć Facebooka, co robić?

Może już to gdzieś było, ale jestem tak zagubiona w tym nowym układzie, że nawet nie będę próbować szukać. Skoro teraz nie można ocenić aktora samemu, a jedynie portal wyciąga średnią - czemu można wejść na swoim profilu i zmienić tam i tylko tam starą ocenę aktora na nową (która i tak nie ma już znaczenia)? Bo dla...

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Tworca-Filmweb-pl-rozwazamy-VOD-i-sprzedaz-bilet ow-do-kina-7236352.html

I jak tam ktoś ze społeczności podejmie się analizy tej propagandy?

Mnie osobiście najbardziej rozbroił jeden cytat:
"Nie wierzę, że motorem budowania udanych projektów w sieci, może być wyłącznie chęć...

Wydaje mi się, że powinna być, możliwość zgłaszania ocen osób które przyznają się w komentarzu do tego że nie oglądały jakiegoś filmu a oceniają go na 1. Jak można dokonać oceny filmu którego się nie zna, albo po to, żeby specjalnie zepsuć jego ocenę. Dużo osób niestety decyduje się na oglądanie filmu tylko po...

czy ciągle nie da się zobaczyć jak moi gustopodobni oceli dany film?

ile przeciętnie czekacie na weryfikację materiałów, które dodajecie do danego filmu?

jw.

Hmm, już któryś raz ktoś pytał na forum jak się pozbyć tego, lub tamtego z Filmwebowych stron...
Postanowiłem, że odpiszę tworząc nowy temat, który będzie niejako informacją dla reszty użytkowników.

A więc jesteś tu, bo chcesz by Filmweb, po wyrzuceniu śmieci, wyglądał np....

Czy ktoś mi może wyjaśnić, jaka zasada w nim obowiązuje? Ten dziwny mechanizm jest dla mnie nie do rozgryzienia jak na razie.
Myślałam, że może odcinki do nadrobienia ustawiają się w zależności od tego, gdzie ostatnio ocenialiśmy odcinek. Na przykład zaznaczyłam, że oglądnęłam jeden odcinek "Shiki" i chociaż ma...