Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy tylko ja mam wrażenie, że gatunek sci-fi spoileruje niektóre filmy? Zamiast tego wystarczyłoby dodać "tajemnica" itp. Miesiąc temu widziałem obraz o praniu mózgu. Przeleciały napisy końcowe, a ja nadal czekam na sci-fi. Nie wiem. Może jestem upierdliwy.

Cześć, nie wiem gdzie zgłaszać błędy na stronie, więc wrzucam tutaj. To drobnostka, podejrzewam, że łatwa do poprawienia. W wynikach wyszukiwania filmów liczba osób które chcą obejrzeć film jest przyklejona do tekstu "chce obejrzeć" (brakuje spacji).

Na przykład:...

Witam, chciałem zapytać się o zbieranie punktów poprzez dodawanie filmów/osób etc.
Zdobywa się punkty, ale co z tego? Czym motywują się uzytkownicy, którzy dodają największe ilości materiałów, bo domyślam się, że żadnego wynagrodzenia z tego nie mają?

Ostatnio siedze sobie wieczorami i oceniam filmy... dobilem prawie do 500...
I przypadkiem wcisnelo mi sie 'rekomendacje'...
Jakis czas temu w tej liscie byly tak kosmiczne pozycje, ze smialem sie na glos, ale dzisiaj... filmweb zaproponowal mi 20 (30?) pozycji (z tych nieocenionych jeszcze) i...

Wszystkie,...

Pytam poważnie, bo jest to taki wrzód na dupie, kiedy szukam jakichś ciekawych komedio-dramatów. W bazie filmów wybieram sobie kategorie dramat i komedia, co automatycznie odrzuca wszystkie komedie kryminalne, obyczajowe i romantyczne. Z drugiej strony, wybierając jednocześnie kategorie np. komedia i komedia obyczajowa...

więcej

Nie sądzicie, że przydałaby się możliwość dodawania tagów do filmów, żeby łatwiej można było znaleźć nowe filmy, które mogłyby nas zaciekawić? Np. jeśli ktoś lubi filmy, w których akcja rozgrywa się w szpitalu psychiatrycznym, łatwo mógłby znaleźć takie filmy po tagu "szpital psychiatryczny", zamiast wypytywać o tego...

więcej

jw.

Dlaczego rujnujecie ten portal? Klikam na reżysera aby zobaczyć spis filmów i nie ma przy nich ocen, więc nawet niewiem co jest warte obejrzenia. Przy niektórych filmach nie ma ocen znajomych(nie wyświetlają się np przy Django). Nie potrafię zrozumieć co tu się dzieje? Sabotaż? Filmweb został przejęty przez jakąś...

Drodzy redaktorzy tej genialnej strony. Proszę, zmieńcie z powrotem, albo dajcie wybór!
Klasyk to klasyk! Nie poprawia się idealnego dzieła! :cccc

Coś takiego jak ma YouTube. Zjeżdżasz na sam dół strony, a wyszukiwarka cały czas widoczna na samej górze. Pomyślcie o tym.