Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wchodze ocenić jakiś film, patrze, liczba głosów wynosi 17.184. Oceniam, ale liczba głosów nadal wynosi 17.184. Dlaczego tak jest? Mój głos nie jest liczony, czy co?

Czy da radę jakoś obejść te limity dodawanych kontrybucji?
Dziś na przykład ja dodałem z 8 i więcej nie mogę - tytułów. Czy da radę zdjąć jakoś tą blokadę?

Niektóre opcje takie jak : ocenianie ról (w ogóle ta opcja u mnie nie działa) , ustawianie obserwacji użytkowników (chcę np. niektóre obserwacje wyłączyć) po prostu mi nie działają ! Nie wiem co jest przyczyną, czy to przeglądarka (mam Firefoxa), czy jakaś szczególna wtyczka mi to uniemożliwia.
Czy ktoś ma podobne...

więcej

... tego mi brakuje. Mozliwosci ocenienia jak dany aktor zagral w danym filmie. Jest ocena
ogolna osoby, ale rola roli nie równa i fajnie by było umozliwic ocenienie jak zagral w danym
filmie.

Witam
Mój kolega ma zablokowaną możliwość komentowania. Nie ma niestety podobno napisanej daty ile taka blokada ma trwać. Czy takie coś jest wieczne? Nie da się od tego w jakikolwiek sposób odwołać?

Witam! Chciałbym dodać zdjęcia do pewnego filmu, ale w opcjach dodawania są jedynie funkcje: opisz zdjęcia i dodaj plakat. Posiadam galerię zdjęć z planu filmowego, którą chętnie bym dodał (zwłaszcza, że film nie posiada ni jednego zdjęcia), ale nie wiem jak w tym układzie tego dokonać. Piszcie proszę, czy też...

Witam,
ostatnio znajomy wysłał do mnie prywatną wiadomość której nie przeczytałem, a po prostu usunąłem. Teraz permanentnie przy ikonce poczty widnieje cyfra jeden, pomimo iż w skrzynce nie mam żadnej wiadomości.
W jaki sposób można to naprawić???

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

jak długo czeka się na zaakceptowanie wrowadzonych zmian lub dodanych nowych informacji odnośnie filmu np obsada, opis filmu
nie mogę znaleźc informacji na ten temat a jakoś 2 tygodnie temu w/w informacje dodałem do jednego filmu

ale nie wiem jak ocenić aktora/reżysera. Gdzie to jest? Wiem jak się ocenia role, ale to wg mnie bezsensowna funkcja, no bo po co jest zakładka profilowa LUDZIE FILMU?
Więc jak wystawić ocenę ogólną?