Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wiem temat poruszany setki razy, ale nie moge. Targa mną jak widze nowy filmweb. Nie mam nic do nowego kokpitu i podoba mi się ocenianie ról. Ale jak patrze na ranking aktorów i aktorek to mnie mierzi. "Dzięki" brakowi możliwości ocenienia aktora ogólnie a nie przez pojedyncze role, w rankingu TOP 100 znalazł się m.in....

więcej

Za kazdym razem pisze "Aktywuj Quick Time". Mam aktualna wersje. Ktos moze pomoc?

Albo jest to jakiś błąd (w to wątpię, bo to nie pierwszy raz) albo niektórzy weryfikatorzy usuwają i dodają na nowo tę samą osobę...

chciałem zmienić oceny poszczególnych odcinków serialu The Walking Dead, nie mogę dokonać tej zmiany ponieważ portal sztywno zapisał moje oceny za 1 razem, co prawda jest możliwość edycji ocen i to robie ale po ponownym sprawdzeniu oceny są te co wcześniej.help

Mam pewien problem, mianowicie nie pamietam ani swojego hasla ani hasla do maila na ktorym zarejestrowalem sie na portalu, to uniemozliwia mi jego zmiane. Jedyna mozliwoscia zalogowania sie jest polaczenie przez Facebooka. Istnieje mozliwosc by zmienic/odzyskac haslo?

Z gory dziekuje za pomoc

Istnieje taka możliwość?

Nie działa ostatnio poprawnie funkcja podmiany plakatów.
Do czasu naprawienia proponuję zrezygnować podmian na rzecz kasowania obecnego i wstawiania nowego plakatu w obrębie jednej kontrybucji.

Musze zmienić. Jak to zrobić?

Wyjaśnijcie mi jak można wpieprzyć gry do portalu o filmach i jednocześnie zapomnieć o jednej z najistotniejszych rzeczy, czyli podawaniu informacji na jakie platformy ona wychodzi?!

Jeszcze przed momentem rekomendacje przy Ojcu Chrzesztnym wynosiły 96%, teraz 54%. To tylko jeden przykład, z innymi filmami też tak mam. No właśnie, czy tylko ja?