Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

1. Jak usuwa się znajomego/znajomych?
2. Czy obecnie jest możliwość ukrycia swojej obecności na?

Zawsze coś musi być nie tak widzę.

no niby moze byc.

Wprowadziliśmy dzisiaj spory zestaw nowości. Mamy nadzieję, że ułatwią Wam one korzystanie z serwisu. Podczas prac nad nimi kierowaliśmy się przede wszystkimi Waszymi sugestiami, które nadsyłaliście do nas przez ostatnie dni. Oto pełna lista zmian:

- możliwość sortowania filmografii według oceny filmu;
- filtrowanie...

więcej

Próbowałem przed chwilą poprawić recenzję, która wcześniej została odrzucona. Otóż po kliknięciu "zapisz" pojawia się komunikat: "Tytuł recenzji oraz treść nie mogą być puste". Jak to możliwe, że są "puste", skoro zawierają tekst? Czy ktoś jest mi w stanie pomóc?

Usuwanie postów, tematów, po wejściu na temat danego filmu przełącza do innego tematu w ogóle innego filmu. Co to ma być?. Jak tak dalej pójdzie to ten portal w ogóle przestanie istnieć i wszyscy konta pousuwają. Naprawcie te rażące błędy!!!

Witam logując się na moim koncie dziś zobaczyłem nast rzecz z wszystkich ocenionych filmów coś ponad 300 zostało mi tylko 54 oceniony filmy a dokładniej tylko te z dnia rejestracji, nie ukrywam frustracji ani nerwów to malo powiedziane. Ktos jest w stanie pomóc ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Mam pytanko, to tak celowo? A na poważnie to wprowadzono zmiany w stylu wyświetlania tekstu? Bo nie wiem czy ten koszmarek to efekt pracy informatyków filmwebu czy też reinstalacji chrome... Bo dziwi mnie, że jeszcze nikt nie rzuca cenzuralnymi słowa, a o ile filmweb powoli stawał się do zniesienia to znów pojawiła się...

więcej

Nie odczytuje mi laptop pamieć przenośnej - portable usb 3.0 hard drive i nawet nie odczytuje czytniku do karty pamięci
A co dziwne wcześniej normalnie bez problemu było, oglądałem filmy itp
A teraz pisze że sterowników nie posiada

Ale jakich ? Skąd je mam niby pobrać ?
Bardzo z góry dziękuje za pomoc