Wprowadziliśmy dzisiaj spory zestaw nowości. Mamy nadzieję, że ułatwią Wam one korzystanie z serwisu. Podczas prac nad nimi kierowaliśmy się przede wszystkimi Waszymi sugestiami, które nadsyłaliście do nas przez ostatnie dni. Oto pełna lista zmian:
- możliwość sortowania filmografii według oceny filmu;
- filtrowanie...
Próbowałem przed chwilą poprawić recenzję, która wcześniej została odrzucona. Otóż po kliknięciu "zapisz" pojawia się komunikat: "Tytuł recenzji oraz treść nie mogą być puste". Jak to możliwe, że są "puste", skoro zawierają tekst? Czy ktoś jest mi w stanie pomóc?
Usuwanie postów, tematów, po wejściu na temat danego filmu przełącza do innego tematu w ogóle innego filmu. Co to ma być?. Jak tak dalej pójdzie to ten portal w ogóle przestanie istnieć i wszyscy konta pousuwają. Naprawcie te rażące błędy!!!
Witam logując się na moim koncie dziś zobaczyłem nast rzecz z wszystkich ocenionych filmów coś ponad 300 zostało mi tylko 54 oceniony filmy a dokładniej tylko te z dnia rejestracji, nie ukrywam frustracji ani nerwów to malo powiedziane. Ktos jest w stanie pomóc ?
Mam pytanko, to tak celowo? A na poważnie to wprowadzono zmiany w stylu wyświetlania tekstu? Bo nie wiem czy ten koszmarek to efekt pracy informatyków filmwebu czy też reinstalacji chrome... Bo dziwi mnie, że jeszcze nikt nie rzuca cenzuralnymi słowa, a o ile filmweb powoli stawał się do zniesienia to znów pojawiła się...
więcej
Nie odczytuje mi laptop pamieć przenośnej - portable usb 3.0 hard drive i nawet nie odczytuje czytniku do karty pamięci
A co dziwne wcześniej normalnie bez problemu było, oglądałem filmy itp
A teraz pisze że sterowników nie posiada
Ale jakich ? Skąd je mam niby pobrać ?
Bardzo z góry dziękuje za pomoc