ja chciałbym zapytać jak zacząć oglądanie rankingu od ostatniej strony? już uzasadniam po co: umiejętność ta ma znaczący udział w rozwiewaniu resztek wątpliwości co do miejsca w rzeczonym rankingu :D :D :D
Czy robicie takie coś jak podsumowanie roku 2014? np. jakie filmy wyszły i po trochu o każdym, czy też o osobach kina, kto zadebiutował, a kto zmarł.
Pozdrawiam
Chciałbym poruszyć teraz kwestię aktorów i nowego systemu oceniania.
Oczywiście albo żaden admin się nie wypowie gdyż system ten jest tak niedopracowany, że nie istnieje rozwiązanie albo rozwiązanie jest tak skomplikowane i schowane, że trzeba się napocić aby samemu do tego dojść. Tak samo było w przypadku...
1. Odwiedzamy wujka Google i wpisujemy "stylish firefox"
2. Wchodzimy w pierwszy link
3. Klikamy "Add to Firefox"
4. Czekamy, instalujemy, uruchamiamy przeglądarkę od nowa
5. Wchodzimy tutaj:
https://userstyles.org/styles/browse/filmweb
6. Wybieramy sobie coś
7. INSTALUJEMY :)
Polecam skórkę "stare tło...
Witam.
Chcę postulować o wprowadzenie sortowania do Chcę obejrzeć, filmów i seriali. Wielu z nas dodaje sobie różne tytuły do Chcę zobaczyć i potem ciężko cokolwiek tam wyfiltrować a przydałyby się te same opcje które posiada reszta działów sortowanie po ocenach, po ilości komentarzy czy zwykłe po gatunku, po roku...
Tysiące wypowiedzi, krytykujące w 95 procentach to samo, domagające się powrotu starego filmwebu, bez żadnej reakcji, bez żadnej ankiety, kto czego oczekuje. Portal społecznościowy, przestaje być społecznościowy gdy ucina rękę, która jego karmi.
Dlaczego redakcja nie ma żadnego stanowiska? Dlaczego nikt z nami nie...