Czemu filmografia aktorów jest teraz tak nieczytelna, dodatkowo zniknęła średnia ocen
przy danym filmie czy serialu w filmografii autora. Co ciekawe zauważyłem wyjątek u Ala
Pacino, gdzie przy nowym wyglądzie pozostała stara, bardzo czytelna filmografia, z
ciemniejszą czcionką, średnimi ocenami filmów, oraz...
Kiedy dosteje się wiadomość ze szczegółami co do wygranej w konkursie??? Wygrałem konkurs "Muppety" 5 dni temu i nadal nie dostałem żadnej informacji kiedy mogę odebrać bilety, gdzie i w jakich godz., po za tym, że wygrałem ten konkurs i dostane wiadomość ze szczegółami. W środę jest seans więc się denerwuję, że mogła...
więcejMoże odejdę od tej ciągłej "antynowofilmwebowej" retoryki i zapytam się kiedy będzie aktywne forum Złotych Globów?
Widzę, że są różnice. Widać to na stronie głównej, w programie tv i przede wszystkim w galeriach zdjęć. W mozilli galerie są już w nowym designie. W chrome i w operze zdjęcia wyskakują w nieporęcznej czarnej galerii.
Korzystam z tabletu z Windows 8.1 i to też ma znaczenie, bo w laptopie sprawa wygląda jeszcze trochę...
Hej, od kiedy zmienił się wygląd portalu nie mogę wejść w zakładkę z filmami do obejrzenia, jest nieaktywna. Jak wchodzę na stronę filmu, który kiedyś zaznaczyłam, jest informacja, że mam go w dodanych do obejrzenia, ale do całej listy filmów "na potem" nijakim sposobem nie mogę wejść
Pozostałe (ostatnio oglądane,...
a przepraszam dlaczego wmuszacie ludziom 2 asystentów? jest ikonka na górze która trzeba rozwijac a ponadto na tym waszym beznadziejnym Moim filmwebie jest nastepny asystent ktory pokazuje mi takie pierdoły jak seriale i filmy puszczane w tv i zawala strone, nie chce tego ,bo nie ogladam telewizji i tylko mi to...
Portal mający w d... użytkowników, nie liczący się z ich opiniami. Byle tylko użytkownicy robili więcej kliknięć, byle było więcej odsłon dla reklamodawców. I oczywiście kara dla używających adblocka - wykastrowana prawie cała użyteczność portalu.
Witam, przejdę od razu do sedna czy szanownym administratorom, redakcji cokolwiek działa na tej stronie? Był kokpit, przejrzysty, łatwo oceniało się obejrzane odcinki teraz staram się odnaleźć na FEJSwebie, niestety jakiekolwiek plusy tego serwisu powoli zaczynają zanikać. Ocenianie nie działa, ocenianie obsady nie...
Witajcie od kilku dni jest problem z wyświetlaniem wiadomości w asystencie w górnym menu. Pewnie to przez dodanie opcji "oznacz jako przeczytane".. tylko nie piszcie żebym przerzucił się na FireFoxa bo używam kilku przeglądarek w tym właśnie Mozille Firefox, tyle że na IE mam po prostu pozapisywane hasła i nie muszę...
więcej