Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Brak słów: http://i.imgur.com/o7zQyb9.png
Na stronie osoby (aktor/reżyser...) nie ma ocen filmów.

Próbuje przeglądać osoby, daje na filmy, bo tylko filmy mnie interesują, wchodzę na film, potem wracam do osoby i znów na nowo muszę odhaczać, że interesuję mnie tylko filmy. Brak średnich ocen przy osobach. Trzeba wchodzić na poszczególne filmy. Słowem, kiedy chcę korzystać z fwebu jak dawniej, muszę poklikać ze 20...

więcej

Nie mogę usunąć tej opcji z kokpitu. Mogę dodawać nowe, przesuwać ją, ale nie mogę jej usunąć- ładuje się w nieskończoność. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak mogę to usunąć, bo chcę się jeszcze nacieszyć trochę starym kokpitem, a ta opcja jest zupełnie nieprzydatna po tym jak wymieszali seriale, które się ogląda z tymi...

więcej

czy ktoś wie jak/gdzie/komu zgłaszać błędy w funkcjonowaniu portalu? Pomijając bezsensowne zmiany mam dość błędów w wyświetlanych datach przy widoku filmografii :/ Filmy TV i wideo mają po dacie myślnik, więc wyglądają jak trwający serial :( nie wspominając o "ciągle trwających" miniserialach, które były emitowane na...

więcej

Wszyscy tutaj widzimy, że ostatnie zmiany na portalu to - delikatnie mówiąc - spektakularne pasmo klęsk.

Ja tutaj chciałem tylko jeden aspekt poruszyć - powiadamiania o forumowych odpowiedziach na nasze posty. Kolejny raz niby ktoś ustosunkował się do tego co napisałem, ale za nic w świecie tej treści nie mogę...

Dlaczego nie można oceniać odcinków? Klikam, że obejrzane i po odświeżeniu strony ocena znika. Poznikały mi wszystkie oceny, które dałam wczoraj i dzisiaj. Chwilowa awaria czy jak?

Wiem, że nie jestem tu pierwszą osobą, która o to się zapyta, ale kiedy dacie możliwość wyłączania powiadomień? Zaznaczyłem co najmniej 10 seriali, które chcę obejrzeć i kilka razy dziennie dostaję idiotycznych powiadomień, m.in.: Nowa okładka do serialu..., Marcin się zrzygał, John zmienił fryzurę, dziś nowy...

http://www.filmweb.pl/person/Grant+Heslov-5162#prof-producer
co się stało? to kwestia nowego interfejsu? ajajajaj

To, że przy spisie filmów w zakładkach osób nie ma już punktacji, jest oczywiście po to by więcej klikać na strony z filmami i nabijać kabzę dzięki reklamom. To, że zamiast kokpitu powstaje jakieś dziwne zintegrowane z facebookiem g...o, jest związane z tym, by filmweb był bardziej promowany na facebooku, by zwiększyć...

więcej

Pytam się drogich administratorów strony po jakiego grzyba wyswietlają mi się takie filmy, które już dawno oglądałem i mam ocenione !