teraz żeby mieć ocenę jakiegoś aktora to muszę każdy występ oceniać osobno. Raz że to zbyt czasochłonne a dwa, że w takim systemie brak tu na takie rzeczy jak to czy po prostu lubimy danego aktora czy nie. Bo gdzieś mógł zagrać ktoś dobrze, ale możemy za nim nie przepadać specjalnie. Albo odwrotnie, się naszemu...
W jaki sposob usunac konto na FW? Do kogo sie z tym zglosic?
PS
Zakladalem konto na FILMwebie, a mam FEJSweba - co za duzo to niezdrowo. Ktos poplynal w strone absurdu, kompletnie nie rozumiejac czym sa vortale spoleczne, a czym tematyczne i ze JEDNE Z DRUGIMI nie maja NIC wspolnego. Ignornacja zarzadu FW poraza.
Bardzo ubolewałem, kiedy okazało się, że jedna z najlepszych funkcji
na stronie FilmWebu, jaką była funkcja „Gustopodobni” została zdegradowana
do niepotrzebnego i martwego gadżetu. Jednak nie spodziewałem się,
że nadejdzie taka totalna porażka, jaką jest aktualna propozycja wyglądu strony.
Okazuje się, że...
Wraz z nowym wyglądem Filmwebu zmienił się pewien drobiazg, nie wiem czy to jest jakiś błąd, czy tak ma być. Podam konkretny przykład (mógłbym znaleźć ze 100): "Ekstradycja". Serial powstał w 1995 roku, ale w biografiach aktorów widnieją 2 daty: 2014 i 1995, a na profilu serialu jest data "1995-", tak jakby odcinki...
Już mi ręce opadają. Jak pozbyć się tego cholerstwa ze strony głównej? Ja nie chcę nikogo zapraszać, nie chcę nikogo poznawać. Chcę mieć wyłącznie informacje o filmach i serialach które oglądam lub chcę obejrzeć. Znajomych to ja mam w realnym życiu lub na FB.
http://prntscr.com/5f20b5
Do tej pory nie komentowałam zmian w wyglądzie portalu, bo jeśli chodzi o program TV, no to trudno, są inne strony od tego. Od biedy można po prostu włączyć telewizor. Podobnie w przypadku repertuaru kin - zawsze można sprawdzić na ich poszczególnych stronach. Co prawda przydatna jest możliwość porównania kilku kin...
Mój monitor lapka, a zwłaszcza w długiej podróży, na białym ekranie ciągnie dużo więcej "prądu" na białym tle, niż na ciemnym; nie musi to być czarny - proponuję ciemny bordo - podobnie jak było na starym interfejsie.
Telefon i tablet również niezbyt przyjmuje to masakrycznie białe tło - ok, mamy taki trend, aby...
Witam!
Od paru lat istnieje taki termin jak "responsywność", kiedy uczyłam się programowania, była to jedna z pierwszych rzeczy, którą moi nauczyciele starali się mi przekazać.
W dniu dzisiejszym, pod koniec 2014, kiedy to smartfony i tablety są powszechnie używane, nie należy zapominać o użytkownikach komputerów...