Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Po kilku latach korzystania, przenoszę się na fdb. Debile pospsuli ten portal by nabijać sobie w prymitywny sposób kabzę. Zapisać było się łątwo. Jak się wypisać??

Nie mam telewizora, więc nie interesują mnie emisje czegokolwiek w TV. Jak mogę wyłączyć powiadomienia o emisjach w TV dla wszystkich filmów za jednym zamachem? Bo przecież nie będę wchodziła na każdy z nich z osobna...

Idąc tokiem rozumowania szanownych administratorów proponuję zmienić nazwę z Filmweb na Filmłep,

Witam, jestem tu od niedawna i zupełnie nie rozumiem o co chodzi z tymi główkami itp... O co chodzi?

Niestety to co zrobili decydenci FILMWEB to kompletne dno, na które skazane są osoby zarejestrowane na portalu. No chyba, że zrezygnują z uczestnictwa w tym czymś. Szefostwo firmy podobnie jak Platforma Obywatelska nie przyzna się do błędu i będzie przekonywać o zgodności projektu z zapotrzebowaniem ogółu (nawet jakby...

więcej

Dobry wieczór. W związku z tym, że bardzo ciężko się z Panstwem skontaktować, zostawiam wiadomość tutaj. Jestem w trakcie pisania artykułu dla branżowego czasopisma Digital Arts na temat najgorszych prób redesignu portali internetowych w 2014 roku. Filmweb może otrzymać pierwszą nagrodę w kategorii Entertainment....

Zniknęły oceny na poszczególnych stronach filmu, w bazach filmowych oraz rankingach. Pozostały one jedynie w ostatnio obejrzanych i na moim profilu. Czy ktoś ma to zamiar poprawić czy mam już się zabrać za uzupełnianie tysięcy ocen?

1. ocenianie osoby "we własnej osobie"
2. występy gościnne nie liczą się do aktorstwa
3. nie jest jasne co to znaczy "występ gościnny"
4. dziwne daty seriali
5. pomieszana filmografia seriolo-filmowa, a było tak pięknie i tak czytelnie
6. niemożność powrotu na stary kokpit na stałe
7. nie widać od razu kiedy jest...

więcej

Mam się teraz domyślać, który post jest najświeższy!?
Wam się między pośladkami poprzewracało z tym białym kolorem! Wszędzie biało; domyślam się, że białe myszki też już wam przed oczami śmigają...!

Dlaczego mamy słabe, pseudo fabularne produkcje, filmy telewizyjne, gry komputerowe, bajki, a Teatru TV nie, gdzie aktorstwo bywa lepsze niż w wielu polskich produkcjach kinowych? Strona polska, druga co do wielkości baza filmowa na świecie, a nie ma? Moim zdaniem to błąd, bo teatr Tv zasługuje na to