Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

hej :) szukam filmu , widziałam go już bardzo dawno. Jest o 4 pokoleniach kobiet najpierw przyjeżdża matka z córką na jakaś wieś ( ta córka ma czarne włosy i jest ok 20 ). Ta córka bardzo chce mieć dziecko ale nie chce mieć męża , ani partnera wiec uwodzi jakiegoś gościa na motorze w hotelu (blondyn) . Chodzi jej tylko...

więcej

Po raz kolejny chcę wspomnieć o kwestii oceniania recenzji.
Czy jest możliwość,aby tzw. "użyteczność" procentowa zniknęła z recenzji lub została przemianowana w sposób, który będzie mógł wskazać, kto i jak głosował na daną recenzję?
Dzięki temu można uniknąć nieprzyjemności , które płyną z minusowania czyichś...

Już od dłuższego czasu program na kanale MGM HD nie odsyła bezpośrednio do danych tytułów, przez co też filmy emitowane na tym kanale nie wyskakują w "Nie przegap w TV" z czego bardzo często korzystam. Zawsze chciałem obejrzeć "Wyrok w Norymberdze" ale na kokpicie tytuł mi się nie pokazał.

Wszystkie tytuły są na...

Wiadomo, że nagrody są istotnym kryterium jakości filmu.
Tymczasem właśnie się zorientowałam jaki cyrk odchodzi z nagrodami.
Nie ma limitu dodawanych elementów, ale jest limit organizacji. Sprytne, co?
W ten sposób nie można np. dodać nic związanego z Festiwalem w Palm Springs.

Druga sprawa. Albo jestem ślepa, ale...

więcej

wg mnie do rankingu 100 top aktorów powinni wchodzić aktorzy z większą ilością głosów i o jakiejs minimalnie ilosci filmow np. 10 , bo dochodzi do absurdów wg mnie- "aktorki- gwiazdeczki" jednego filmu sa windowane do top 100 przez nastolatki-fanki, a aktorzy z dorobkiem, nagrodami zostaja w tyle.
np. dziewczątko...

od dłuższego czasu, ponad pół roku jak chcę dodać jakieś treści (głównie dodaje filmy którch nie ma w bazie)
po dodaniu jednej pozycji mam już blokadę do dnia kolejnego. Czym to jest spowodowane? Myślałem z
początku że takie ograniczenia są z powodu zbyt dużej ilości materiału do sprawdzenia przez weyfikatorów,...

jw

dodany jako pierwszy http://www.filmweb.pl/film/The+Correspondence-2015-710851

http://www.filmweb.pl/film/La+corrispondenza-2015-727524

Proszę coś z tym zrobić.

Pozdrawiam :)

Jakieś zmiany dziś nastąpiły? Pokasowane jakieś oceny czy o co chodzi?

Jak wyżej, powinna być możliwość nagradzania najlepszych weryfikatorów, wielu z nich jest naprawdę bardzo pracowitych, którzy poświęcają dużo czasu w rozwój portalu, niejednokrotnie rezygnując z innych przyjemności. Taka nagroda byłaby również pewnego rodzaju motywacją do dalszej pracy. Weryfikator taki mógłby być...