Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy w Moim filmwebie będą propozycje filmów w TV, tak jak w kokpicie?

Witam czy jest mozliwosc powrocenia do poprzedniego wygladu?? nie posiadam facebooka
i poginely mi moje ustawienia w "Mój Filmweb". Nie wiem ustawić poprzedni look...

Albo forum się zepsuło, albo wprowadziliście nowy interfejs, znowu ładniejszy od
poprzedniego.

Co chwila jakieś chore błędy jak nie kokpit, to teraz mi np. rozwaliła się strona filmów - i to obojętnie na jaką stronę filmu wejdę !

Wydawał mi się od początku odrobinę przewidywalny, ale gra aktorów powaliła mnie na kolana i stąd moje 8/10.

Temat poruszony na stronie jakiegoś aktora, o jego irytującej mimice, manierze czy jakimś znaku szczególnym. Rozwinął się w ten sposób, że kolejne osoby podawały przykłady takich charakterystycznych cech (przeważnie wyglądu), w tym np. Malkovich i jego zez, któryś aktor z wydatną szczęką, która wchodzi przed nim. Takie...

więcej

Jak usunąć ocenę zbanowanego użytkownika? Użytkownik został zbanowany zniknął z moich znajomych i ok fajnie, ale wciąż przy filmach widzę jego oceny. Jak je usunąć?

Czy wy również nie widzicie kto jest aktualnie "online" gdy wejdziecie w zakładkę "wszyscy
znajomi"? Ten problem pojawił się po zmienieniu wyglądu avatarów na okrągłe.

kwiczy w najprostszych sprawach. Mam film oceniony i nie chcę zobaczyć , a on wyświetla się jako polecany do oglądania.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem