Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

w Top 100 Polska, choć film znajduje się w Top 500 Świat na 212 miejscu?

Przydałaby się opcja Tworzenia tematów na forach dyskusyjnych z możliwością tworzenia ankiety.

Np na stronie aktora dodajesz temat na forum z ankietą: Które jego filmy uznajesz za najlepsze?

i możłiwość wypełniania X odpowiedzi do wyboru (wybór jednoznaczny, lub wielo-wybór)

Co o tym sądzicie? czy jest możliwość...

więcej

Dobrze by było gdyby była możliwość ukrycia w wyszukiwarce filmów, które mnie nie interesują, tak
jak jest to możliwe w przypadku filmów już ocenionych. Znacznie ułatwiłoby to znajdowanie nowych
tytułów.

Chodzi mi głównie o komentarze pozostawiane pod filmami, idzie to sprawdzić ??

U mnie:
Wybranych pozycji: 1092
Średnia wybranych: 7.36

Bo tak wchodząc w moje ustawienia profilu to mam peeeełno tych obserwowanych tematów i muszę strasznie
długo i mozolnie szukać tematu który chcę odznaczyć z obserwacji :) A tak to od razu sobie wchodzę np. w
wątek o serialu Klan i odznaczam obserwację. Niestety tak się nie da i muszę przekopywać kilkaset pozycji...

więcej

Witam, proszę o jakiś mail do supportu portalu, bo nigdzie nie mogę go znaleźć

Ostatnio zauważyłem, że zdarza się iż niektóre zaakceptowane treści jakie dodałem, mimo tego że nie pisze już (oczekuje na dodanie do bazy) to nadal tego nie ma. Dodałem np. powiązane przy Spellforce 3, a nadal tego nie ma. Wcześniej zdarzały się takie przypadki. Jako tako to zgłaszałem, ale jeszcze nie oficjalnie...

Witam
W sobotę powinien pojawić się nowy Movi sie, można wiedzieć dlaczego tak się nie stało? A także kiedy
można się spodziewać nowego odcinka?

Upewniłem się w przekonaniu, że ta aplikacja nie chce działać. Przed chwilą zobaczyłem na
skróconej do 3 pozycji na kokpicie użytkownika,który nie jest moim znajomym, a miał duży
procent filmów do mnie podobnych. Jednak przez przypadek kliknąłem na zakładkę filmu, a
gdy powróciłem do kokpitu, już tej pozycji nie...

więcej