po kliknięciu w [chcę obejrzeć ] dodać sortowanie wg liczby ,,oczek'' , gatunku, gatunków,roku produkcji - kryteria wieloopcjowe .
Absurdem jest przeglądanie kilkuset własnych pozycji w celu wyszukania tego rodzaju na który mamy ochotę!
Witam.
Od razu powiem, że tego mi strasznie brakuje. Do każdego filmu jest reżyser, scenarzysta,
twórca muzyki, aktorzy, itd. I pewnie wielu z was obejrzy film i spodoba nam się pod kontem np.
super muzyki, więc klikamy sobie na kogoś kto stworzył muzykę w tym filmie, czytamy o nim i
szukamy innych filmów, do...
Dlaczego sprawdzenie obsady tak długo trwa?
Ja rozumiem teksty typu opis filmu czy osoby, ale obsada?
Tak samo z rzeczami dodawanymi do osób typu strona www czy ciekawostka.
Skąd takie kolejki? Nie ma osób sprawdzających?
Niektórzy tak mają,że ich blog jest ukryty,można go zobaczyć dopiero wchodząc w zakładkę blog,ale na profilu go nie widać.
Jak to zrobić?
Czy na filmwebie można tworzyć grupy użytkowników?
Przykładowo:
+ Kochamy seriale
+ Horror to jest to!
do których zapisywali by sie ludzie o podobnych zainteresowaniach?
Czy może istnieją tylko "znajomi" :-/
Jeśli filmweb nie posiada takiej opcji to jaka jest szansa na jej wprowadzenie?
Od pewnego czasu między avatarem w prawym górnym rogu a oceną danej osoby wyświetla mi się coś
takiego: obejrzałeś: 65 tytułów chcesz zobaczyć: 1 tytuł obejrzałeś: 12 tytułów obejrzałeś: 11 tytułów
obejrzałeś: 5 tytułów obejrzałeś: 3 tytuły obejrzałeś: 3 tytuły obejrzałeś: 1 tytuł. Co to takiego i skąd w ogóle się...
Bardzo ciekawą sprawę dziś zaobserwowałem. Otóż wyszły nowe plakaty do nowego
Bonda. Wchodzę na stronę Skyfall i rzeczywiście jeden już czeka, ale mały i tylko ten z
Bardemem. A więc dodaję cztery inne. Wszystko spoko luzik, ale coś mnie podkusiło i
wchodzę potem jeszcze raz w tą pierwszą kontrybucję i cóż me...
Zakładając, że serial liczył 100 odcinków w ilu musi wystąpić aktor by przypisać mu profesję gościnną?