Prośba o przywrócenie limitu dodawanych powiązanych, przecież to żenujące jest tak się mordować z takim
limitem, chcecie żebyśmy współtworzyli stronę?? Zróbcie coś dla nas, dodających!!! Kiedyś na powiązanych
dorobiło się 3 łebków w ciągu kilku miesięcy, ja się teraz męczę jak jakiś baran...
Od wczoraj nie widzę przy osobach liczby obejrzanych, zaznaczonych do obejrzenia i ulubionych filmów, nie ma też średniej oceny filmów danej osoby.
FW chodzi niemiłosiernie wolno. Dzieje się tak u mnie od wczorajszego wieczoru.
Kłopotliwe jest przeglądanie jakichkolwiek podstron.
Ma ktoś podobnie?
Albo uzupełnilibyście bazę albo zrobili coś takiego jak jest z obsadą i aktorami, studio którego nie można
znaleźć w bazie FW co wiąże się z niemożnością dodania kontrybucji, dodawane było by automatycznie do
bazy...
... oprócz widocznej średniej oceny dla danego filmu można by zobaczyć jak rozkładają sie głosy użytkowników? Ile dostał 1 a ile 10.
Coś na zasadzie zakładki "filmy" w panelu profilowym użytkownika.
Jak usunąć raz założone forum? Jakiś czas temu wrzuciłem jedno forum na stronie poświęconej filmowi służby specjalne, ale zmieniłem swoje zdanie na ten temat, a na dodatek obrażeni ludzie wciąż zasypują mnie odpowiedziami. Chcę je usunąć bo mam już dość tłumaczenia się.
Mam taki problem od 2/3 dni z ocenami niektórych aktorów/aktorek i innych ludzi filmu: gdy wchodzę w jakiś profil mam widoczna ocenę aktora np. podświetlone na czerwono 8 gwiazdek ale brakuje informacji która powinna być poniżej.
Czyli brak ilości obejrzanych przeze mnie filmów w którym gra aktor + brak średniej...
Lista nagród i festiwali w bazie jest bardzo ograniczona. Proponuję w tym temacie dodawać brakujące.