Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktos wie czy będzie można kiedys zmienić nick ?

Odzrucono mi kilka materiałów, opatrując je właśnie takim komentarzem: "proszę nie kraść kontr". Komu kradnę te kontry? Ktoś je sobie zaklepuje, podpisuje, nie każdy ma dostęp do imbd? Widzę pusty film, mam do niego materiały, więc w czym problem? Proszę, wyjaśnijcie szaraczkowi...

Dlatego nie można łączyć niektórych gatunków? Przecież niektóre produkcje są np. Akcja RPG. Czemu nie można tego połączyć? Gdy dodaje te dwa gatunku to weryfikator mi pisze, że nie łączymy albo czemu brakuje niektórych gatunków? Czemu MMO są tylko RPG? World of Tank to MMO, Hard Truck Apocalypse rise of the clans to...

więcej

Cześć,
odkąd wprowadzono zmiany na filmwebie, nie działa mi prawidlowo głowna wyszukiwarka. NIe pokazuje podpowiedzi po wpisaniu czesci frazy. Co jest meczace i czasochlonne zeby znalezc to co sie szuka.
Czy ktos tez tak ma? czy ktos zna rozwiazanie? usuniecie cookie nic nie dalo.

Nie mogę wpisać komentarza pod newsem czy też bądź pod zwiastunem.
Dodatkowo nie chce mi się wyświetlić zwiastun jakiegoś filmu
Pomoże mi ktoś??

Jak w temacie.

Witam
Dlaczego zniknęła opcja oglądam na stronie serialu oraz w stronie z ocenami?

Witam,
jak w temacie oceniłem dziś film, który oglądałem wczoraj i zmieniłem datę na wczorajszą, zawsze tak robię i wchodzę na profil a tu oceny nie ma, a na stronie filmu jest.
Wygląda to tak: http://zapodaj.net/59a9b6c4ef8a6.bmp.html
z góry dzięki za odpowiedzi :)

witam. kilka dni temu założyłam konto na filmwebie. Oceniłam jakieś 3filmy. Weszłam na swój profil, a tam rzekomo wystawione przeze mnie oceny filmów, których nigdy nie oceniałam z datą założenia mojego konta. Zaczęłam kasować te oceny, ale filmów rzekomo ocenionych przeze mnie tylko przybywa... Ktoś wie co się dzieje?...

więcej

Od 10 marca 2014 jest już możliwość dodawania 4 powiązań w jednej kontrybucji (do tamtego momentu można było dodać w kontrybucji tylko 3 powiązania), zatem proszę uzupełniać swoje formularze w całości.