Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Znikające oceny,błędy na profilach - to już było. A teraz: nie używam na portalu imienia i nazwiska, tylko nick. Dzisiaj nagle widzę, że wszędzie zamiast niego jest właśnie to pierwsze. W ustawieniach prywatności nic nie zmieniałam, zgłupiałam.

Komu zgłaszać zdjęcia aktorów? Nie chodzi o główne, ale do galerii by było.
I jakie powinno być?

Wprowadzono nowy atrybut "segment". Bardzo przydatny ale rodzi się jedno pytanie. Wcześniej zapisywaliśmy rolę np. tak : Genek "Mały" (nowela "Jacek") i wszytko było jasne. Teraz nie ma już zapisów "segment" lub "nowela" w roli i zapis wygląda tak: Genek "Mały" "Jacek" z atrybutem "segment" z boku. Rozumiem intencje...

więcej

fajnie by było gdyby FO2014 było przed końcem sierpnia i żeby pokazali przedpremierowo Sin City 2

Pewnie głupio zapytam, ale w jaki sposób można dołączyć do osób potwierdzających kontrybucje? Zapewne są jakieś wymogi do spełnienia, niestety nie mogę ich znaleźć.
Myślę, że dla chcącego nie ma nic trudnego i że warto spróbować.

jw.

Mam pewien problem ze swoim filmwebem. Otóż, czasami wyświetlają mi się na nim
oglądane przez mnie seriale, a czasem nie. Wie ktoś, co jest tego przyczyną i jak mogę to
zmienić?

jakis marniak sie pode mnie podszywa, prośba do moderatorów, czy jest możliwosc usuniecia jego konta albo chociaz jego postów ?
link do profilu tego marnego uzurpatora http://www.filmweb.pl/user/BiackShit

Od jakiegoś czasu mam problem z kokpitem. Wcześniej pokazywało mi się na nim wszystko tak jak trzeba - recenzje filmów, które chce obejrzeć i ustawienie było odpowiednie. Od dłuższego czasu pokazuje mi wszystkie recenzje, mimo zaznaczenia, że interesują mnie tylko oczekiwane. Do tego układ kokpitu non stop zmienia mi...

więcej

W jakim kinie w Warszawie odbędzie się przedpremierowy pokaz filmu "Epicentrum"?