Co znowu się dzieje. Nie mogę ocenić filmów, bo "wystąpił błąd". Nie mogę zajrzeć na profile znajomych, bo "wystąpił błąd". Czy tylko ja tak mam?
Dodaję sobie te wszystkie kontry, ale jednej nie ogarnęłam. Mam kilka filmów, które powstały na podstawie książek, ale nie mam pojęcia, gdzie to wpisać. W ciekawostkach nie... W obsadzie jest jakaś opcja? Chyba też nie. A wiem, że jest taka możliwość, bo widziałam takie info już wiele razy.
Przed chwilą napisałem parę tematów i zauważyłem że każdy z nich jest niewidoczny na stronach głównych
filmów pod którymi właśnie je napisałem! Dopiero, gdy wejdę na ich forum, to już widać napisane przeze
mnie tematy! Czy tylko u mnie tak jest!?
Jak to jest (komp mi szaleje i nie znalazłam) z weryfikacją obsady do serialu?
Obsady do filmów co dawałam później niż do serialu już są zweryfikowane, a do serialu nie.
Czy to jakoś inaczej się odbywa?
Jak lub kto może zmienić zdjęcie główne jakiejś osoby? Szukałam, ale na profilach nie ma takiej opcji. Chodzi mi konkretnie o zdjęcie aktorki Scarlett Johansson. Czy nie można zamienić obecnego zdjęcia na jakieś aktualniejsze i mniej wyfotoszopowane? Sztuczność bijąca z tego zdjęcia aż razi po oczach. Przecież to...
Moja recenzja miała 312 wyrazów i została zaakceptowana, a druga ok. 290 i ją odrzucono... niejasne te zasady.