Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
jak w temacie :) Ktoś też tak ma? czyżby znowu coś "polepszali" :P

kanału filmowego Stopklatka TV

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam. Jestem nowy i chcialem dodać swój pierwszy post z tym że wyskakuje mi błąd
"Niestety Twoja wypowiedź zawiera zewnętrzny link. Usuń go, aby opublikować wypowiedź.
Dowiedz się więcej o zasadach publikacji postów w FAQ.". Nie mam w tekscie żadnego
linka chyba że o długośc postu chodzi (ma z 500...

Od wczoraj nie widze z poziomu kokpitu, co oceniaja moi znajomi. Mam ich oznaczonych
(obserwuj), widze, jak sie pojawiaja online (Lista), ale w zakladce "Obserwowani znajomi"
pustka...

JW

Od jakiegoś czasu, mam w rekomendacjach kilka filmów, które są proponowane "podwójnie" z
innym procentem "w twoim guście", ktoś też tak ma? I jeszcze jedno, dlaczego jak nie oceniam
filmu tylko zaznaczam, że go widziałem nie znika z listy rekomendacji?

Chciałbym je mieć widoczne na swojej głównej stronie,podobnie jak "filmy,które chcę obejrzeć" Chodzi o to,żeby nie zapomnieć o tych serialach i ich nie przegapić,gdyby kiedyś miały być w tv.

Mam takie pytanie, gdyż po wpisaniu tytułu filmu lub nazwiska aktora w wyszukiwarkę filmweba nie
wyświetla mi się żadna propozycja i bardzo mnie to drażni. Czym może to być spowodowane. Na
dodatek oznacza mi na żółto iż mam powiadomienia i ' mój asystent' też coś ma dla mnie,a gdy w to
wchodzę oznaczenie nadal...

więcej

Korzystam z tego portalu już od dość dawna (i bardzo go lubię) ale niestety zmiany, które nastąpiły są mało przyjazne. Dużo bardziej podobał mi się poprzedni wygląd strony.