Jest możliwość dodawania automatycznych postów na FB kiedy oceniam film? Post w
stylu "Użytkownik ZZZ ocenił film YYY na 8/10"
Witam. Jest to mój pierwszy post na forum. Od jakiegoś czasu zauważyłem że liczba ocenionych filmów sie nie zgadza. W górnym prawy rogu strony filmwebu obok mojego nazwiska jest strzałka która rozwija podręczne menu i tam obok zakładki moje oceny jest liczba 1661 ocen, a gdy wchodze na swój profil i klikam na filmy...
Witam,
Na stronie repertuaru uwidocznił się u mnie mały defekt wizualny - http://postimg.org/image/biibbqrd1/ - a właściwie dwa.
Może zamiast dodawać samemu wielokropek i wyliczać gdzie obciąć, sprawdziłby się CSS:
text-overflow: ellipsis / " ..."
* obsługiwany przez wszystkie dzisiejsze przeglądarki.
Czy ktoś wie jak usuwać komentarze pod tematami do dyskusji lub tematy? Bo nigdzie nie
mogę znaleźć takiej opcji, a swego czasu pisałam jakieś głupie rzeczy i chciałabym się ich
pozbyć xd
Chciałbym usunąć konto, a nie pamiętam hasła do maila, na którym się rejestrowałem na
tym portalu. Czy da się w jakiś inny sposób?
jak widać na całego... Program telewizyjny od poniedziałku nieuzupełniony. W/g ekipy
filmwebu żadnego filmu nie będzie od jutra w telewizji. Trochę "wstyd przed Ryśkiem"
ekipo Filmwebu
czy w wogule w tych konkursach filmwebu ktokolwiek,kiedykolwiek wygrał? bo jak patrze to zawsze piszę że konkurs nierozstrzygnięty
Chciałbym się dowiedzieć, jak to jest z możliwością dodania zdjęć do galerii danego filmu czy osoby (mnie bardziej interesuje film). Kto to dodaje, czy to jest działka redakcji czy zwykłych użytkowników.
Głosujcie na mnie. Oto mój program wyborczy.
1. przywrócić stary wygląd, czarno-czerwony.
2. zrobić porządek w chcę obejrzeć.
3. wprowadzić opcje plusików i minusików przy komentarzach.
4. opcję komentarza oceny aktora.
5. punkty dla każdego!
6. nagrody też.
7. zamiast weryfikacji głos oddam w ręce ludu, każdy...