Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jest możliwość dodawania automatycznych postów na FB kiedy oceniam film? Post w
stylu "Użytkownik ZZZ ocenił film YYY na 8/10"

Witam. Jest to mój pierwszy post na forum. Od jakiegoś czasu zauważyłem że liczba ocenionych filmów sie nie zgadza. W górnym prawy rogu strony filmwebu obok mojego nazwiska jest strzałka która rozwija podręczne menu i tam obok zakładki moje oceny jest liczba 1661 ocen, a gdy wchodze na swój profil i klikam na filmy...

Witam,

Na stronie repertuaru uwidocznił się u mnie mały defekt wizualny - http://postimg.org/image/biibbqrd1/ - a właściwie dwa.

Może zamiast dodawać samemu wielokropek i wyliczać gdzie obciąć, sprawdziłby się CSS:

text-overflow: ellipsis / " ..."

* obsługiwany przez wszystkie dzisiejsze przeglądarki.

Usuwanie komentarzy

użytkownik usunięty

Czy ktoś wie jak usuwać komentarze pod tematami do dyskusji lub tematy? Bo nigdzie nie
mogę znaleźć takiej opcji, a swego czasu pisałam jakieś głupie rzeczy i chciałabym się ich
pozbyć xd

Usunięcie konta

użytkownik usunięty

Chciałbym usunąć konto, a nie pamiętam hasła do maila, na którym się rejestrowałem na
tym portalu. Czy da się w jakiś inny sposób?

jak widać na całego... Program telewizyjny od poniedziałku nieuzupełniony. W/g ekipy
filmwebu żadnego filmu nie będzie od jutra w telewizji. Trochę "wstyd przed Ryśkiem"
ekipo Filmwebu

czy w wogule w tych konkursach filmwebu ktokolwiek,kiedykolwiek wygrał? bo jak patrze to zawsze piszę że konkurs nierozstrzygnięty

Chciałbym się dowiedzieć, jak to jest z możliwością dodania zdjęć do galerii danego filmu czy osoby (mnie bardziej interesuje film). Kto to dodaje, czy to jest działka redakcji czy zwykłych użytkowników.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Głosujcie na mnie. Oto mój program wyborczy.

1. przywrócić stary wygląd, czarno-czerwony.
2. zrobić porządek w chcę obejrzeć.
3. wprowadzić opcje plusików i minusików przy komentarzach.
4. opcję komentarza oceny aktora.
5. punkty dla każdego!
6. nagrody też.
7. zamiast weryfikacji głos oddam w ręce ludu, każdy...

więcej