Apeluję o dodanie w programie TV większej ilości kanałów, na rynku jest duża gama kanałów a
tutaj jeszcze brakuje tego, przynajmniej co jakiś czas systematycznie dodajcie jakiś kanał np. Polsat
Sport Extra, Extreme Sports czy chociażby Travel TV.
Witajcie mam taki problem otóż nie widzę miejsca zamieszkania w profilu użytkowników mimo, ze
jeszcze kilka dni wszystko było ok. Ktoś ma podobny problem ?
Jako user chciałbym w swoim profilu w wypowiedziach widzieć swoje posty na forum żeby szybko
sprawdzić czy ktoś odpowiadział.
Witajcie.
od jakiegoś czasu (przypuszczam, że od wprowadzenia jakiejś "nowinki" do odtwarzacza) nie działa mi
odtwarzacz filmweb. Nie mogę odtworzyć żadnego materiału video na portalu. Strona wczytuje
screenshota filmu, pojawia się przycisk "play", ale odtwarzacz nie reaguje. Wie ktoś jak poradzić sobie z
tym...
Nie mogę otworzyć okna z moimi ocenami, filmami, które chcę obejrzeć ani wylogować się. NIe działa mi ten szary trójkąt na prawo od mojego loginu. Jest jakiś sposób na powrót do poprzedniego stanu? :)
Wbijając na stronę spod FireFoxa, czcionka w portalu zwiększyła się dwukrotnie. Jak dla osób mających problemy z czytaniem małych liter. Coś jest u mnie nie tak z ustawieniami czy to celowy zabieg ?
Nadmienię, że nie jest to powiększenie czcionki w wyszukiwarce, bo inne strony mam po staremu (wielkość czcionki).
Czy również zauważyliście, że po zalogowaniu brak, widocznej pod awatarem, informacji o miejscu logowania?
Witam, otóż mam pewien problem z dodawaniem komentarzy pod newsami jakie Filmweb publikuje na stronie
głównej. Nie mogę nic dodać! Mam okienko do napisania komentarza tzn. Wyświetla mi się to okienko ale nie
moge nic napisać ponieważ nie reaguje ani na klikanie myszki ani na klawiaturę, czy ktoś ma podobny problem?...