Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bardzo bym chciała aby była możliwość dodawania programów telewizyjnych, po prostu wszelkich Reality-TV na tym portalu :) Tak jak jest to na IMDB.

Zapewne wiele z nas ogląda różne ciekawe dla nas samych programy, często są to wielosezonowe programy. Np. Ridiculousness, Girl Code, Kuba wojewódzki, Jersey Shore, Top...

więcej

Dlaczego zostały usunięte moje dwa tematy na forum "Gulczas,a jak myślisz" ? Dodam,że tematy te zostały założone w 2011 roku i trwała tam normalna dyskusja.Jakoś przez 3 lata nikomu to nie przeszkadzało a teraz nagle coś się komuś zaczęło nie podobać.Jeśli dzieją się takie rzeczy to nie wiem czy jest sens pisania...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jaki Anty wirus polecacie ( darmowy . . . 30 dni Testowania ) ?

I jak można sprawdzić czy ten anty nie ma Wirusa ?

Wczoraj usunąłem nie działający już anty , minęło 30 dni testowania.
No i od razu pobrałem ESET NOD32 Antivirus
Właściwie od razu po zainstalowaniu ( które trwało długo ) muli się laptop...

więcej

Mam pytanie czy ktoś w ogóle naprawia błędy strony zgłaszane tutaj przez użytkowników?
Bo nie widać żeby były naprawiane a nowy layout strony już trochę jest a błędy ciągle są i pojawią się nowe zgłaszane przez
użytkowników.

Bardzo bym prosiła o zablokowanie tego użytkownika
http://www.filmweb.pl/user/kikidee0

Wszelkie wypowiedzi tego usera na forum są po prostu bezczelne, obrażające...

Filmweb robi się tragiczny - już tu prawie nic nie działa :-(

Nawet nie mam ochoty tego wszystkiego wypisywać, ale czy ktoś to naprawi ???

mam tam niepublikowane listy oglądanych filmów, systematycznie i (zwykle) bez przeszkód uzupełniane od kilku lat. Dziś próba umieszczenia linku do strony animacji Starewicza "Piękna Lukanida" skutkuje blokadą zapamiętywania wpisu i informacją, że łamię regulamin filmwebu? Ktoś mi powie, co jest grane?

http://www.filmweb.pl/film/Best+Night+Ever-2014-676237

Film miał premierę już w grudniu, a nie można go nawet dodać do listy. Kilka innych
pozycji też tak ma.

No i pytanie: Jak są dwie daty premiery w USA (najpierw w internecie, później limitowanie
w kinach), to którą się podaje?