Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Gdzie jest ta opcja w nowym wyglądzie?

Ten film dodałem do bazy Filmwebu 7 listopada, premiera produkcji miała miejsce 6 grudnia.
Dodany przeze mnie tytuł wciąż czeka na zatwierdzenie... Drodzy administratorzy, czy nie czas na wrzucenie tego
filmu do waszej bazy? :)

Poza recenzjami gier jest możliwość przeczytać najnowsze recenzje filmowe użytkowników?? Jak
tak, to ciężko to znaleźć...

Witam. Udało mi się ciut poprawić nowy wygląd. Teraz wielka czarna belka na ćwierć ekranu jest mniej inwazyjna i dopasowana kolorystycznie.

Styl można oczywiście bezpłatnie zainstalować do stylisha
Pod linkiem również screeny
http://userstyles.org/styles/99359/filmweb-2014
Pisany pod firefoxa.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Lepiej byście zrobili przypomnienia na email o filmach na które się czeka. Wy chyba nie macie co robić.

Tak jak powyżej^

Ludzie, co wyście tu porobili..?
Po co się tak na siłę i nieudolnie upodabniać do "innych znanych" portali internetowych?
Gdzie wasz honor!!? :D

A tak poważnie mówiąc - tragedia :D Żałobna kolorystyka i chaotyczne forum. Dopłaćcie tym Waszym grafikom/informatykom jeszcze z 20zł, niech się troszeczkę bardziej postarają...

więcej

Brawo filmweb usuńcie jeszcze kilka przydatnych rzeczy!!! Wtedy bedzie ok!!!

Czemu filmweb wygląda tak koszmarnie? Obrzydliwe kolory, koszmarna czcionka, cały układ strony rozbebeszony tak że w całej tej pstrokaciźnie nic nie da się znaleźć! W dodatku opcje porozkładane w sposób na żywca zerżnięty z facebooka! I po co? Bo właściciele portalu mają wrażenie że użytkownicy są już tak odmóżdżeni...

więcej