Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy po zalogowaniu przez fb dodawanie postów i jakakolwiek aktywnosc na filmwebie jest automatycznie widoczna na fb?

Nie wiem czy to jakiś błąd u mnie czy teraz nastąpiła taka zmiana: nie widzę w moich materiałach komentarzy weryfikatorów czy to przy odrzuconych czy przy zaakceptowanych kontrybucjach.
Może to mały szczegół, ale zawsze coś ten komentarz może wnieść, a przede wszystkim przy tych zaakceptowanych kontrach jak widzę, że...

więcej

Jak znaleźć powiadomienia o nowych odcinkach seriali, które oglądam??

...majestic
such doge...
much wow

I co dalej? Linki nadal czerwoniaste, strona się czasem wysypuje (nawet nie próbuję zaglądać przez inne przeglądarki niż Mozillę).

Wyszukiwarki/filtra swoich własnych wypowiedzi nie ma od lat (tak tak dzieci, kiedyś była, serio, ale wtedy nie było ani nk ani facebook'a)
Edycja...

więcej

:)

Wie ktoś jak teraz dodać film na tym ścierwie?

WEJDŹCIE NA FEJSBUKA I DOŁĄCZCIE DO GRUPY "Nie Zgadzamy Się Na Nowy Wygląd
Filmwebu" może ilość polubień coś zmieni. Pozdrawiam

W uprawnieniach strony przy ustawieniach ciasteczek mam zaznaczone "Zezwalaj", aby nie były usuwane po zakończeniu sesji. Kiedy się loguję na filmweb zawsze zaznaczam "zapamiętaj mnie", a mimo to muszę się logować codziennie i często kilka razy dziennie, bo po restarcie systemu czy przeglądarki jestem wylogowana. Na...

więcej

Filmy, które chcę obejrzeć wyświetlają mi się po zmianach od "najnowszych", czyli najpóźniej
zaznaczonych, że "mam na nie chrapkę", Kiedyś filmy te były wyświetlane począwszy od tych
oznaczonych: "umrę, jak nie zobaczę", a teraz dupa. Wie ktoś, jak to ustawić?

Jakby,ktoś zechciał mi napisać krok po kroku to byłbym wdzięczny,teraz po tych zmianach wszystko jest trudne do ogarnięcia...