Dość głupia sprawa xD wygrałam bilety do kina, ale miałam podany w tamtym momencie zły adres e-mail. Po 5 godzinach od powiadomienia zmieniłam na dobry. Nie mam pojęcia jak odebrać te bilety xD Czy jest jakaś szansa? ;)
W tym temacie będziecie mieli podrzucane linki do osób u których brakuje zdjęć a dość
łatwo znaleźć je w sieci. W większości będą to osoby u których usunięto dotychczasowe
zdjęcie ze względu na bardzo złą jakość (zgłoszenia z nowego bloga i wiadomości prv).
Przyjemnej zabawy!
Witam serdecznie :) mam pytanie dotyczące konkursów. Pierwszy raz się zgłosiłam do jednego z konkursów i nie wiem w jakiej formie zostanę poinformowana, że...hmm... nie wiem... moja odpowiedź nie wygrała, no albo że wygrałam? Patrzyłam na inne konkursy i jest napisane "Zakończone nierozstrzygnięte". Co to oznacza? Wie...
więcej
Nie wiem kiedy to wprowadziliście, ale rozwiązanie genialne! :)
Teraz można szybko przejrzeć czego się jeszcze nie widziało z rozdania Oscarów czy Złotej Palmy :)
Jesteście WIELCY!!!
Witam, chciałbym zaproponować nową funkcjonalność wyszukiwania filmów w katalogu, których nie widziałem ja i wybrani przeze mnie znajomi.
Funkcjonalność byłaby bardzo przydatna, a wprowadzenie jej nie powinno czymś trudnym, ponieważ podobne ułatwienia już istnieją.
Propozycja ta nie wzięła się znikąd, już nieraz...