Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedyś był tu na forum taki link do przetłumaczonych nazw festiwali. Może ktoś go podać. Dodaje
premiery i natykam się na np. taką nazwę festiwalu: Ravenna Nightmare Film Festival. Nie wiem jak
to przetłumaczyć. Proszę o pomoc.

Czy możemy dodać "miejsce kręcenia" jeśli film jest w postprodukcji?

Problem o którym piszę dotyczy w szczególności niezbyt popularnych filmów o których nie zawsze można znaleźć komplet informacji na IMDB.
Zauważyłem, że w wielu tego typu filmach na filmwebie podane jest sporo niezgodnych z prawdą informacji, co sugeruje, że część weryfikatorów postanowiło skorzystać na tym, że film...

więcej

Robię obsadę do serialu animowanego i na IMDB jest napisane "Announcer". Co to znaczy?

dlaczego jak dodaje zdjęcie do aktora ono się nie pojawia?
Już z tydzień temu dodałam zdjęcie do Dorus Witte a dalej go nie ma.

Witam, chciałem się zapytać jak rozumiecie pytanie konkursowe:
"Którą z legendarnych kwestii Stallone'a uważasz za najlepszą?"
czy chodzi tutaj o wypowiedź, czy postać ?

Wchodzę na stronę serialu "Miś Uszatek" i mam takie oto przydatne informacje:

GDZIE OBEJRZEĆ TEN SERIAL

1. Film nie jest grany w kinach w ...
oraz
2. przedwczoraj w TV - 1 odcinek
3. wczoraj w TV - 4 odcinki

O tym, że JEST do obejrzenia kolejny odcinek DZISIAJ ani słowa.

Nie wiem kto wymyślił takie...

Jeszcze jakiś czas temu poprawnie wyświetlało dla mnie filmy. Teraz widnieje tylko informacja "Brak danych do wyświetlania". Mam wybrane kanały w ustawieniach.
Co jest przyczyną tego błędu?

Niestety nie da się rozwinąć listy odcinków do obejrzenia w nadchodzące odcinki z kokpitu. Nie działa
także opcja Nie przegap w TV. To strasznie utrudnia życie, bo każdy obejrzany odcinek trzeba
odznaczać na karcie serialu...
Może ktoś ma tak samo? albo może mi pomóc to naprawić?

Powiadomienia na gg

użytkownik usunięty

Czesc, ustawiłem sobie powiadomienia na gg tydzień temu ale jak do tej pory nic nie doszło.. co żle zrobiłem?