nie wiem czy tylko u mnie występuje ten problem, ale od jakiegoś czasu nie działa algorytm oceny zgodności procentowej gustu mych znajomych i mojego. Dotyczy to znajomych nowo przyjętych.
Czy nie wkurza was co chwilę wyskakujące okno od dołu, które zmusza użytkownika do oddawania głosów na filmy? Zawsze mi się to włącza ilekroć odpalę filmweb. Czy ktoś wie jak to zablokować?
Może administratorzy mogliby coś z tym zrobić? Nie każdy ma czas i chęci żeby przeglądać to żeby zagłosować i to codziennie....
Google Chrome jest już używane przez 30% Polaków i udział ten rośnie
(http://ranking.pl/pl/rankings/web-browsers.html). Wciąż nie działają podstawowe funkcje:
- kapelusz
- notyfikacja
- dzisiaj oceniać się nie da
- włączanie/wyłączanie obserwowania znajomych
Do tego od paru tygodni co chwila jest jakiś błąd na...
Dziwna sprawa. W kokpicie mam ustawiony gustomierz. Więc patrzę a tam fillm (chodzi To Wspaniałe życie ) ma 91%. Ok kilkam w niego a tam z kolei pokazuje mi ze mam 82% WTF? I tak z wszysytkimi filmami. Mam 2 gustomierze :d
Wygrałam nagrodę w konkursie "Bilet na księżyć". Zadna nagroda do mnie nie dotarła. Pytam-kiedy do mnie dotrze??? Dane do wysyłki podałam w mailu zwrotnym.
Oczywiście oprócz: "Serwis chwilowo niedostępny. Przepraszamy "? Przedstawiam wszystkie komunikaty jakie przedstawiają mi się dziś najczęściej przy próbach wejścia na portal:
Serwlet testowy isItWorking, link testowy
Error 200 I am working.
I am working.
Guru Meditation:
Varnish cache server
Serwis...