Witam,
Tak pomyślałem że można by dodać taka opcję :) W sensie że wpisuję nazwę miasta i widzę ilu ludzi z danego miasta jest na FW :) i interesuje się filmem. Można by wtedy zrobić jakieś spotkanie czy coś :) Co myślicie o tym pomyśle? Tylko pewnie nie każdy ma wpisane z jakiego miasta jest,bądź w którym mieszka i to...
żaden inny polski portal internetowy, nie jest tak często "chwilowo niedostępny" jak filmweb. nawet głupie stronki z obrazkami, które odwiedza ogrom ludzi, jak kwejk czy demotywatory, nie miewają aż takich problemów. filmwebie ogarnij się.
Zastanawia mnie, dlaczego niektórzy użytkownicy nie mają pokazywanej oceny przy nicku jaką wystawili filmowi, gdy dodają komentarz w dyskusji do tego filmu, a inni odwrotnie, ich ocena się pokazuje... ja należy do tych pierwszych, więc nie bardzo wiem o co chodzi, od czego to zależy, można to ustawić? wie ktoś??
Czemu raz można zaznaczyć jak bardzo chce zobaczyć jakis film (wybierajac jedną z paru gwiazdec) a raz nie ??
Witam. Zauważyłem że na forum pojawił się nowy spamer pan walka_dalej_trwa. Jak widać ten pan podszywa się także pode mnie zmieniając rozmiar jednej literki. Tutaj parę jego...
Witajcie forumowicze, mam pytanko odnośnie szansy procentowej na to czy mi się spodoba film czy nie.. praktycznie każdy film ma u mnie około 50-60% szans, tak jakby żaden nie mógł wydać mi się co najmniej dobry.. I stąd pytanie, współczynnik ten bierze się na podstawie ocen jakie dałem filmom odpowiedniego gatunku? Bo...
więcej