Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
Tak pomyślałem że można by dodać taka opcję :) W sensie że wpisuję nazwę miasta i widzę ilu ludzi z danego miasta jest na FW :) i interesuje się filmem. Można by wtedy zrobić jakieś spotkanie czy coś :) Co myślicie o tym pomyśle? Tylko pewnie nie każdy ma wpisane z jakiego miasta jest,bądź w którym mieszka i to...

więcej

gratulacje

użytkownik usunięty

żaden inny polski portal internetowy, nie jest tak często "chwilowo niedostępny" jak filmweb. nawet głupie stronki z obrazkami, które odwiedza ogrom ludzi, jak kwejk czy demotywatory, nie miewają aż takich problemów. filmwebie ogarnij się.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Zastanawia mnie, dlaczego niektórzy użytkownicy nie mają pokazywanej oceny przy nicku jaką wystawili filmowi, gdy dodają komentarz w dyskusji do tego filmu, a inni odwrotnie, ich ocena się pokazuje... ja należy do tych pierwszych, więc nie bardzo wiem o co chodzi, od czego to zależy, można to ustawić? wie ktoś??

Czemu raz można zaznaczyć jak bardzo chce zobaczyć jakis film (wybierajac jedną z paru gwiazdec) a raz nie ??

Witam. Zauważyłem że na forum pojawił się nowy spamer pan walka_dalej_trwa. Jak widać ten pan podszywa się także pode mnie zmieniając rozmiar jednej literki. Tutaj parę jego...

wchodzę na stronę donalda tuska a tam.....nie można dać oceny,zero komentarzy........co to bóg ???

Witajcie forumowicze, mam pytanko odnośnie szansy procentowej na to czy mi się spodoba film czy nie.. praktycznie każdy film ma u mnie około 50-60% szans, tak jakby żaden nie mógł wydać mi się co najmniej dobry.. I stąd pytanie, współczynnik ten bierze się na podstawie ocen jakie dałem filmom odpowiedniego gatunku? Bo...

więcej