Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

to wogóle nie działa?! zauważyłem ostatnio że
ani nie zmienia się liczba filmów wspólnie obejrzanych ani miejsce w rankingu...A może robią
refresh tego raz w miesiącu?

Mógłby ktoś powprowadzać brakujące nagrody dla filmów, które otrzymały Złotą Palmę? W obecnym stanie zdarzają się lata pominięte w ogóle (lata 49 i 51), oraz takie, kiedy nie podano wszystkich laureatów ex aequo.

Do...

Co jakiś czas próbuję do swych ulubionych filmów dodać jakąś ciekawostkę lub jakiś plakat. Wszystko jest dobrze a jak trafiam na źródło, w tym przypadku stronę z której daję na przykład obrazek na plakat ciągle mi wyskakuje, że źródło jest nieprawidłowe. To skutkuje, że nie mogę uzupełnić informacji o swych ulubionych...

więcej

Wchodzę (zalogowana rzecz jasna) na ocenione filmy na moim profilu, a tu: "zaloguj się, aby zobaczyć więcej".
Z serialami i ludźmi kina jest w porządku.
http://img17.imageshack.us/img17/224/d7so.jpg

Witam,

Oznaczenia "Ulubionych" filmów (Serduszka) nie wyświetlają się dla niezalogowanych!

Jak niby mam pokazać znajomym, które filmy są moimi ulubionymi?

Hi,

Istnieje gdzieś lista zawierająca wszystkie filmy, którym zaznaczyłem opcję "Nie chcę oglądać tego filmu/serialu"? Jeśli jest gdzieś to prosiłbym o info gdzie, jeśli nie to czy jest taka lista planowana? Fajnie by było mieć listę filmów, które chcę obejrzeć i tych, których nie będę oglądał.

pzdr

Czy ktoś mi wytłumaczy

użytkownik usunięty

co to za hece tu odchodzą, że filmweb się wiesza kilkanaście razy na minutę?

Ja się nie gniewam, ale to ewidentnie wina tych wszystkich zmian, wcześniej nie było takich problemów.

Od paru dni, zmienił się sposób podania informacji o filmach widzianych, a nie ocenionych przez
znajomych na: „Nikt z Twoich znajomych nie ocenił tego filmu. widziało: X”. Naprawdę, informacją
drugorzędną jest dla mnie, ILU spośród moich znajomych widziało dany film, bardziej natomiast
interesuje mnie konkretne...

więcej