Czy nie dałoby rady zrobić coś z koreańskimi tytułami i imionami aktorów? Filmweb jest super
niefunkcjonalny jeśli chodzi o ten język. Połowa pozycji zapisana jest z myślnikami co sylabę. To tak
jakby ktoś zapisał tytuł "Seks-mi-sja" czy nazwisko "Ce-za-ry Pa-zu-ra". Druga połowa nie ma
myślników, ale różne...
Cześć mam taki problem, chcę sobie ustawić avatar jako animowany obrazek gif. Mam go na komputerze i normalnie działa, ale kiedy ustawiam go jako avatar już się nie rusza i nie "animuje", a wiem, że takie coś działa, bo widziałem to u innym użytkowników np. tego http://www.filmweb.pl/user/verigut
Ktoś jeszcze tak ma, że ocenił kiedyś jakiś film i wchodząc po dłuższym czasie na ten film okazuje
się, ze nie ma waszej oceny. Miałem tak już kilka razy, pamiętam, ze oceniałem jakiś film, a po
jakimś czasie jak sie na niego natknałęm to okazało się, ze jest bez mojej oceny.
Otóż od kilku dobrych dni nie działa funkcja ocen znajomych przy ludziach kina - widnieją na głównej stronie 4 oceny, ale niżej w link "i ... pozostałych znajomych" nie da się wejść. Sądziłem, że to tylko tymczasowe, no ale dalej nie działa...
Fix it, please.
Po kliknięciu w "moje oceny" przechodzimy do moich ocen filmów wszystko fajnie, jest wykres ale nie ma filmów które oceniłem ale na wykresie są. Po wpisaniu w miejscu "tytuł zawiera" jakąkolwiek literę np: j znajduje wszystkie filmy z wpisaną literą j ale po skasowaniu nadal są te filmy z które mają w nazwie "j" a...