Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W końcu się zarejestrowałem z nadzieją że przeglądając bazę filmów będę mógł wykluczyć z listy
dotychczas obejrzane filmy. Tak więc już kilka filmów oznaczyłem jako obejrzane po czym
zaznaczyłem w wyszukiwarce "ukryj obejrzane". I co? - nic (dosłownie - nic nie wyświetla - żadnych
pozycji - ani na chromie ani na...

więcej

Gdy wchodzę na Filmweb, odruchowo (jako tzw. komputerowy mianiak) przechodzę tabulatorem w Operze do pola wyszukiwania. Okazuje się, że tak wybrane pole nie działa - Filmweb nie zwraca żadnych wyników. Dopiero kliknięcie myszką w pole "Szukaj" aktywuje je i powoduje poprawne działanie. Byłoby miło gdyby poprawić ten...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ostatnio znalazłem osobę mającą dwie strony. Komu zgłosić tego dubla?

Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z zapisywaniem się dat. Wchodze na stronę filmu, zaznaczam że go oglądałem, wybieram datę na przykład sprzed kilku lat, wystawiam ocenę (lub nie), a po odswiezeniu strony data obejrzenia filmu jest dzisiejsza. Probowalem na kilku przeglądarkach, ale to nie to.

Albo sytuacja...

Paul Walker i trolle

użytkownik usunięty

Dlaczego moderatorzy nie blokują tematów, w których rozważane są teorie spiskowe na temat jego śmierci? Przecież to ewidentny trolling.