Mam problem z dodawaniem opisów,plakatów itp.Kiedy dodałem plakat źródło fdp.pl, to ten plakat mi nie został zaakceptowany powiedzcie mi dla czego.
Kochani, jak myślicie kim jest ten pan http://www.filmweb.pl/user/Westman i gdzie są jego szare
łebki. A przede wszystkim jak to jest w ogóle możliwe.
Ma ktoś podobny problem? Jedyna strona jaka mi się źle wczytuję na Chromie to Filmweb. Ładuje
się nawet minutę - strona się ładuję od razu, ale na początku nie da się w nic kliknąć ani
przesunąć nawet suwaka w dól. Wszystkie inne ze strony, z flashem czy innymi takimi ładują się
błyskawicznie.
To nie wina...
Czy można uporządkować bałagan w obsadach filmów? Nader często kolejność nazwisk jest chyba przypadkowa, bo odtwórców głównych ról trzeba szukać na końcu listy, po jej rozwinięciu.
Jak doczytałem na forum, w konkursach promowana jest kreatywność i dlatego nie ma pytań sprawdzających wiedzę (którą by można zawsze podeprzeć wyszukiwarką). To nawet fajnie. Ale bardzo chciałbym zobaczyć jakie odpowiedzi wygrały, sprawdzić co też ludzie są w stanie wymyślić a tymczasem dostajemy tylko suchą listę...