Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy nie można jakoś usprawnić tej funkcji? Nie można np. napisać skrótem wyrazu "między innymi", bo kropkę oraz "in" identyfikuje system jako domenę Indii, czyli system uważa, że wklejam link. Jako nowy user nie mogę wklejać linków do stron spoza FW. Teraz wyobraźcie sobie moje zdziwienie, gdy napisałem długi post i...

więcej

Według mnie w opcjach wyszukiwania w bazie powinien być jeszcze przedział czasowy tzn. od ilu do ilu minut ma film trwać. Przykładowo gdy ktoś szuka jakiegoś filmu ale nie ma ochoty na nic dłuższego, oprócz gatunku, ilości głosów itd. ustawia sobie czas trwania przykładowo od 1h do 1,5 h.

Zauwazylem, ze co jakis czas po wylogowaniu się gy włączam filmweb widnieje jako zalogowany, o co chodzi?
Druga sprawa to ocenianie filmów, kilka razy zdarzylo sie, że podczas podawania daty innej niz w danego dnia, to i tak po zapisaniu pojawiała sie data aktualna do dnia w którym ocenialem film (oceniam film 10.11....

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Błąd 404

użytkownik usunięty

Pokrótce, bo nie ma czego rozważać. Chciałem dziś rano zajrzeć na moje konto, nie logowałem się, tylko tak na sucho i nagle wyskoczył mi błąd 404. Myślę sobie "nie ma mnie", ale po chwili się zalogowałem i jednak okazało się, że jestem, po czym znowu się wylogowałem i patrzę, "nie ma mnie ponownie". W czym rzecz? Gdzie...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty

Witam.
Mam problem z działaniem filmwebu. Od 2-3 dni jak wchodzę na stronę jakiegoś filmu to wyskakuje komunikat:

"Could not find element for selector: div.gwt-voteBox:first in DOCUMENT > HTML [ js] > BODY [w-1140px] > DIV [filmPage mainPage] > DIV [bodyBackground] > DIV [bodyWrapper ] > DIV [sidebar] > DIV...

Witam. Nie wiem czy w dobrym miejscu zakładam temat gdyż na tym forum pierwszy raz jestem.
Mam mały problem, od kilku tygodni w ikonkach tam gdzie mam powiadomienia,wiadomości i
''twój asystent'' tak jak by zawiesiło mi się i gdy mam np. pokazuje mi że mam 19 powiadomień i
gdy kliknę i obejrzę wszystko te...