Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Macie błąd w wystawianiu ocen za film. Chodzi mniej więcej o to, że oceniam film X na ocenę
dowolną. Problem jest taki, że zapisujecie tą ocenę, jednak dzień później ten zapis znika i muszę
film oceniać drugi raz. Co jest nie tak?

witam od kilku lat naleze do tego grona...... czyms ciekawym bylo by dodanie czegos co nazywane
jest remake'm czyli film o tym samym scenariuszu nakrecony po latach w innym kraju i przez
innego reżysera..... od jakiegoś czasu sama zaczęłam oglądać takie filmy i porównywać je..... nie
mam tu na myśli powiązane...

filmweb posiada jakieś filtry od np zakładania mnóstwa kont przez jedną osobę? zauważyłem że paru aktorów traci glosy oddane przez uzytkowników i to nie pojedyncze tylko dziesiatki

1) Jestem nowym na tym forum. Moj pierwszy post zawieral link. Dlatego zostal on automatycznie
odrzucony. Mysle ze link do FAQ, do ktorego zostalem skierowany, powinien sie pojawic w zdaniu
odrzucenia. Niestety nie potrafilem go znalezc.

2) Po ilu postach wolno mi bedzie dodawac linki?

Ludwik Kowalski

Czy algorytm rekomendacji uwzględnia w jakikolwiek sposób moich ulubionych i "nielubianych" aktorów, reżyserów, gatunki..? Pojawiają mi się w rekomendacjach jakieś horrory, anime i filmy innych gatunków, które zawsze oznaczam "nie interesuje mnie". MImo tego oznaczania, wciąż mam nowe propozycje, które zdumiewają mnie...

więcej

Otóż po północy sekcja "nie przegap w tv" wariuje. Wybieram "dzisiaj", przeskakuje samo na "pojutrze", Wybieram "jutro", mam "dzisiaj". Wybieram "pojutrze", dostaję "jutro". I nie wiem, co jest prawdą, gdyż żadnych dat ten głupi system nie wyświetla.
Filmy nie są poza tym ułożone chronologicznie - wg godzin emisji....

więcej

Mam takie cos, ze ogolnie w profilu mam 10 znajomych ale np przy ocenie filmu, gdzie pokazane
sa oceny znajomych mam jeszcze jakies dwie osoby, ktore sa niby moimi znajomymi. Tak samo
mam je w aplikacji mobilnej. Jak je usunac?

Mianowicie chodzi o to, że gdy klikam program TV, po załadowaniu ukazuje się on moim oczom,
lecz następuje również wylogowanie mojej osoby z portalu, za czym idzie to, iż nie widzę
wybranych przez siebie programów.

Czy tylko u mnie występują takie anomalie?

Usunęliście to tak bez ostrzeżenia? Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee...