Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie wiem, czy też tak macie, ale u mnie począwszy od chyba 29 października, każda strona filmwebu otwiera się 90 sekund (dawniej od razu), choć reklamy pojawiają się od razu.

Ostatnimi czasy miałem trochę wolnego czasu, więc postanowiłem poświęcić go nieco na
obejrzenie paru filmów. Oczywiście nie obyło się bez serii Fast & Furious, no właśnie, serii. Czy to
nie dobry pomysł, by stworzyć coś takiego? I tak jak jest w serialach mieć na jednej stronie wgląd
na części (tak jak odcinki...

więcej

Nie mogę wejść na swój profil, ponieważ gdy ów się załaduje doświadczam cały czas nieznośnego błędu pod tytułem "Nie znaleziono strony o podanym adresie". Co ciekawe, jak w porę zatrzymam ładowanie strony, mogę przejrzeć mój profil w niepełnej formie. Nie byłoby przyjemnym znoszenie tego na dłuższą metę, więc...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

usuwa mi znajomych z profilu mam ludzi ktorych dodalem juz dawno dawno temu przy jeden zabawie gdy daje wspolne filmy okazuje sie ze nie moge dac tej opcji, bo nie mam tej osoby w znajomych ? o co chodzi co to ma byc? juz to 3 raz z rzedu mi sie zdarza nawet zmienilem przegladarke, bo wczesniej nie wyszukiwało mi...

Skrót od słowa "minuta" zapisujemy bez kropki na końcu (min), może dałoby się to poprawić w szablonie, który jest zapewne używany w portalu do tworzenia stron. Min z kropką to skrót od "minimum" lub "minister".

O co chodzi w ogole nie moge włączyć powiadomień, ktore mam koło moich wiadomosci '' koperty'' w Wyszukiwarce w
ogole nie proponuje mi tytulów tylko musze wpisac cały tytul i dac enter dopiero się pokażą , czasami nie moge dodac
posta ;/ o co kaman?

W tym temacie proponuję podawać profile osób kina z przesadnie "fotoszopowymi" zdjęciami.

Amanda Seyfried
http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2013/302/d/e/2013_10_29_10_25_23_amanda_seyfri ed___filmweb_by_isorokuyamamotopl-d6s8ch9.png

Użytkownikowi, który będzie miał szczęście i doda 600 tys. kontrybucję do osób, mogę ufundować nagrodę filmową, którą otrzymam za weryfikację.
Wystarczy w tym temacie wkleić potwierdzający link i kontrybucja musi być pozytywnie zweryfikowana.
Zapraszam do uzupełniania materiałów.

probowalem na 2 przeglądarkach
klikam na 'zapisz' i nic sie nie dzieje