...A kiedy dodaje obsade do filmu muszę pisać kto kogo gra? ......
...Na przykład....
Brad Pitt - Józek....
.....Czy wystarczy......
.........Brad Pitt -
?
Pomóżcie.......
Zawsze blokowalem wszystkie reklamy i syfy z facebooka i google. Nie naleze nigdzie, bo nie lubie byc inwigilowany i zasypywany reklamami. A tu od kilku dni nie mozna zalogowac sie na konto, jesli "lapek" z FB sie nie odblokuje. To jest chore!
Gdy próbuję coś dodać to jest napisane "wczytuję formularz" i nic się nie dzieje, a gdy chcę zgłosić
poprawkę i klikam "zgłoś" to też nic się nie dzieje. Po kilku minutach wyskakuje, że serwis
chwilowo niedostępny. Coś z tym da się zrobić, czy po prostu trzeba czekać?
Chciałbym na przykład móc wyszukać filmy, które są laureatami nagród BAFTA, festiwalu Sundance, etc.
W wyszukiwaniu seriali jest fascynująca niekonsekwencja: są seriale przypisane do kategorii "sensacja", ale kategoria "sensacja" nie figuruje w kryteriach wyszukiwania. Jak to możliwe, że baza jest tak niespójna?
Witam.
Co jakis czas pisze mi ze zostalem zablokowany
"To konto zostalo zablokowane"
hm... Dzisiaj ten blad trwal dluzej (od 10:00 chyba).
Czy jakis moderator robi sobie ze mnie jaja czy to jakis blad?
W dziale "Inne" zalozylem temat o referendum ws. odwolania Hajki Grundbaum. szerzej znanej jako Hanna Gronkiewicz-Waltz, z urzedu prezydenta Warszawy. Jak tylko temat spotkal sie z zainteresowaniem, zostal zablokowany! Czy na Filmwebcie mozna wyrazac tylko poglady wiernopoddancze wobec milosciwie nam panujacego...