Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Dlaczego w każdym konkursie na tej stronie są pytania typu uzasadnij swoją odpowiedź a nigdy nie ma konkursów sprawdzających wiedzę użytkowników np. z klasyki kina ?

Od kilku dni nie mogę ocenić żadnego filmu, wyskakuje mi komunikat : "Could not find element for
selector: div.gwt - voteBox:first in DOCUMENT > HTML [js] > BODY [w-960px] > DIV
[filmPargemainPage] > DIV [body Background] > DIV [bodyWrapper] > DIV [sidebar] > DIV
[filmVotePanelfilm]. Pod nim znajduje się "OK"...

nie wiem, czy temat już był, ale czy też macie teraz (jak wejdziecie we wszystkie oglądane seriale),
że nie ma ich ocen i wszystkie mają date 1 stycznia 0 ?

Jak bardzo irytujący jest fakt, że w filmach które "Chcę obejrzeć" nie ma sortowania wg. daty dodania ich do tej listy.
Jest ona bardzo długa i kiedy chcę znaleźć film który dodałam ostatnio to po prostu nie jest to możliwe bo "znika" on pośród całej reszty.
Myślę że nie tylko ja mam taki problem.

miło by było gdyby lista festiwali filmowych z których daty premier można dodawać została zaktualizowana. Spora część festiwali na które można trafić nie jest dodana do tej listy. Skutek jest taki że daty premier są niekompletne bo jeśli premiera odbyła się na festiwalu którego filmweb nie uwzględnia to nie można już...

więcej

Jak i możliwość jakby ręcznego manipulowania nimi np. Ta produkcja ma ode mnie "9", ale chcę żeby w tym moim całym zestawieniu była przed inną którą również oceniłem jako "rewelacyjny". Sadzę, że wiele osób się zgodzi ze mną.

I znowu nie działa zapisywanie swojej opinii. To pole nie działa:
http://prntscr.com/1ui1ic

Nie zapisuje mi tej wypowiedzi. Testowałem na Operze i najnowszym Chrome.
Filmweb świetnie wie jak popsuć krew ludziom....

wiem ze to ie za dobre miejsce ale szukam filmu ktory ogladalam w dziecinstwie teraz bardzo
pomoglby mi w napisaniu pracy z polskiego pamietam tylko tyle, ze chodzilo o jakas zbuntowana
nastolatke, zydowke ktora niedogadywala sie z ciocia czy babcia ktora bylaw obozie
koncentracyjnym i podczas jedengo z zydowski...

więcej

Klikając to powinno mi się selekcjonować od najwyższej wartości do najniższej i vice versa.

Czy ktoś ma jeszcze podobny problem?
Dodaję że przeglądarka to GoogleChrome.

Pozdrawiam