Tak sobie pomyślałem czy nie było by lepiej by anime miało osobną zakładkę z gatunkami itp. Lepiej by się szukało
Przydałaby się opcją polecania znajomym filmów, seriali, newsów, itp. Przykładowo przycisk poleć znajomemu.
Jak myślicie? Skoro dodali już gry wideo, to czemu też nie dodać kiedyś oceniania książek? Wg. mnie to wcale nie byłby taki głupi pomysł, jak już iść na całość to na całego xD
Chętnie bym pooceniał tomy Wiedźmina i podyskutował o nich np.
Co myślicie?
Jest możliwość dodawania tytułów filmów dla zwykłych użytkowników takich jak ja którzy na coś
tam przez przypadek wpadli? Albo jakiś jeden wątek gdzie można takowe zgłaszać aby to
zmienić/dodać?
http://www.filmweb.pl/user/SteveFrench
^
,
,
,
Dziwn sprawa z tym userem...
1. Ma oceniony każdy film/serial/aktora na filmwebie.. przynajmniej kazda na jaki trafiam
2. Akceptuje zaproszenie od kazdego kto go zaprosi zaraz po zaproszeniu (przynajmniej ze mna tak bylo)
3. Napisal zaledwie kilka...
FW ma filtr, ktory nie przepuszcza postow zawierajacych wulgaryzmy. Apeluje o wprowadzenie podobnego filtru na forum filmu Walesa: czlowiek z nadziei, ktory bedzie blokowal posty ze slowami takimi, jak Bolek, agent, SB. Niech ktos w koncu zrobi porzadek z kaczymi bobkami w dyskusji, prosze...
chyba sie komus wymknęło spod kontroli, albo sie jakiemus modowi strasznie nudzi, z jakiej racji temat w ktorym dalem linka do youtube`a, z wycietymi scenamui z filmu zostal zablokowany jako nie zgodny z regulaminem ?
podobnie jak temat w ktorym napisalem iz dany serial zostal anulowany, glupota sie szerzy na...
Od ponad (jak mnie pamięć nie myli) nie można dodawać tytułów. Kiedy będzie dostępna ta opcja dla wszystkich użytkowników? Może by tak prezent na nadchodzące święta BN lub Sylwestra albo Nowy Rok?
Zauważyłem,że ktoś z nich nawet nie czyta postów i blokuje je z automatu jak leci po zgłoszeniu.
http://www.filmweb.pl/film/Prometeusz-2012-
523230/discussion/Kto%C5%9B+mi+wyt%C5%82umaczy+dlaczego+ten+film+jest+tak+hejtow an
y,2278690
Poblokowano prawie wszystkie moje wypowiedzi.
Śmiem twierdzić,że bezpodstawnie.