Jak wiadomo większość takich ciekawostek odnosi się do tego że dana osoba była brana pod uwagę/miała zagrać lub odrzuciła jakąś funkcję w danym filmie. Tym niemniej czytając u niektórych osób ciekawostki zauważyłem że mają one wpisane 2 razy tę samą ciekawostkę przez co robi się niepotrzebny syf w bazie (ostatnio...
Uprzejmie proszę o przejrzenie kontrybucji dotyczących serialu "Mom". Zostały już wyemitowane trzy odcinki, a z powodu kolejek nadal nie ma obsady ani opisu. Wiem, że macie sporo kontrybucji do przejrzenia, ale wiele osób będzie Wam za to...
http://www.filmweb.pl/user/allah_is_shit
Jak widać po samym nicku user łamie punkt 7c regulaminu
7. Zabrania się wykorzystywania Serwisu w sposób sprzeczny lub niewłaściwy z jego celem. W szczególności zabrania się umieszczania Treści Użytkownika w tym Profili lub innych treści sprzecznych z Regulaminem, powszechnie...
... bo pojawia mi się następujący komunikat:
HTTP ERROR 500
Problem accessing /myBlog/21074460/entry/538912/edit. Reason:
Server Error
Caused by:
java.lang.StackOverflowError
at java.util.regex.Pattern.atom(Pattern.java:1952)
at java.util.regex.Pattern.sequence(Pattern.java:1834)
at...
Witam.
Niby wysłałem zgłoszenie na: pomoc@fimweb.pl, ale już ponad 4 tygodni i nic (może poczta już nieaktualna, nie wiem).
Naprawcie ten błąd, który wyświetla się po wejściu na: http://www.filmweb.pl/serial/Kami-sama+no+Inai+Nichiy%C5%8Dbi-2013-687274
Przez, który prawdopodobnie nie można korzystać z panelu po...
Gdy chcę zedytować temat "Ranking" na blogu wyskakuje:
"HTTP ERROR 500
Problem accessing /myBlog/21063370/entry/529735/edit. Reason:
Server Error
Caused by:
java.lang.StackOverflowError
at java.util.regex.Pattern.atom(Pattern.java:1952)
at java.util.regex.Pattern.sequence(Pattern.java:1834)
at...
Witam!
Jak często generowane są rekomendacje? System wygenerował mi pierwsze rekomendacje (absurdalne z resztą) po ocenie pierwszych 20 filmów. Od tego czasu oceniłem kolejne 700, następnie minęły 2 doby, a rekomendacje się nie zmieniły...